Csak engem zavar a cigifüst az utcán? Vagy másokat is?
a környezetben mi kárt tesznek? Elárulom, az, hogy pl a boltban megveszed a becsomagolt terméket, vagy az, ha kocsival jársz tömegközlekedés helyett, de még az is, ha nem megújuló energiaforrásból származó áramot használsz, többet árt a környezetnek mint egy tucat dohányos. A füst nem jó ugye, de egyetlen gyárkémény füstöl annyit egy hét alatt, mint egy raklapnyi láncdohányos egy év alatt, nem gondolod?
És amúgy mondjuk ha margarint eszel, vagy mikróban melegítesz műanyag edényben, vagy pl a cukrozott üdítők hamarabb okoznak rákot, mint a passzív dohányzás. Ha mindenre odafigyelsz, hogy csak bioszarokat fogyassz, akkor is hamarabb kapsz rákot mástól mint a passzív dohányzástól.
Mindig leírom, úgylátszik most is le kell, vannak bunkó dohányosok, és vannak kulturáltak. Engem 95%ban kulturált dohányosok vesznek körbe, egésznap úgy járok dohányos emberek közé, hogy semmennyi füstöt nem "kell" belélegeznem. Helyes, hogy a buszmegállóból kitiltották a dohányzást, én még a piros lámpánál utálom, ha 50ember között akár már egy is dohányzik, akkor az tényleg elég bunkó dolog, de nem kellene szerintem az összes dohányost elszigetelni.
Én nem dohányzom, de jobban idegesítenek a hülye emberek, mint a dohányosok (bár van átfedés a kettő között, de a megrögzött antidohányos sokkal rosszabb:))
szia!
Én is utálom. És ráadásul nekem cigiztetnem kell az ágyban fekvő nagymamámat naponta 5x 6x, és undorító ukrán cigit szív. Sajnos nem mondhatom, hogy én nem adok neki cigit, mert akkor kiutálnak a családból :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!