Dohányosok! Zavar majd titeket, hogy sokkoló képeket fognak a cigaretta dobozaira nyomtatni?
Nem nem fog zavarni és nem a képektől szokok le ha le akarok, viszont az zavar hogy valószínűleg sok gyerek fogja gyűjteni és mostmár nem játékos kártyákat cserélgetnek a suliban hanem azt.
Előre látom..... nézd két tüdőrákom van 2 tüdőrákom.... elcseréljük valamire ami nekem még nincs?
Kábé annyira mint a feliratok. Emlékszem életem első doboz cigijére az volt ráírva, hogy impotenciát okozhat én meg vigyorogtam, hogy lány vagyok. :D De komolyan, zéró hatása nem lesz, ugyanis nikotinfüggő vagyok (nem szép dolog, ez van :D), szeretek cigizni és tényleg minden észérv hatástalan, ha reggel 8 óra alvás(=nyolc óra, nuku cigi) után végre a kezemben az öngyújtó a számban meg a piros multi. :D
Plusz az óvoda óta hallgatjuk, hogy káros, mégis elkezdtem.
19/L
Mellesleg megjegyzem nem leszoktatás miatt lesznek a sokkoló képek, feliratok!
Egyébként meg mért kell szugerálni az embert hogy milyen károsodás érje!
Ha nem akarnák ezt a sok károsodást,nem gyártanák.
De amíg megvesszük gyártani fogják.
max azokat sokkolja, akik még nem kezdték el, és emiatt elrettentő lehetne. de eddigis millió hülye volt, aki elkezdte (köztük én is), és nem hiszem, hogy 1-1 fotó miatt nem vettem volna meg annak idején.
Egyébként egy leszoktatással foglalkozó könyv is megírta, a sokkoló képekkel, filmekkel, és ilyesmikkel semmit nem lehet elérni leszoktatásban, én is megnéztem annakidején egy sokkoló filmet, ugyanúgy cigiztem, mert még feszültebb lettem a film után, pont azért, mert láttam, hogy mit tesz a cigi. szóval leszokáshoz ez nagyonkevés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!