Mennyibe kerülnek most a cigaretták?
Februárban lesz megint emelés, én úgy tudom.
Az enyém most 610, korábban asszem 580 volt. Durva, amikor elkezdtem cigizni, még 285 volt csak.
ma 15:11 Kék bond, nem?
Egyébként amikor két, három éve elkezdtem cigizni, még anno a marlbi ilyesmi áron volt, aztán tavaly télen azthiszem felment 710-730 környékére az arany. Még mindig olcsóbb a Marlboro, mint akkor, de a multi pl. már ugyanazon az áron van. Le kéne már rakni. Egyébként év végéig egy 100-assal lesz drágább az ára.
A régi marlborok most 680 ft-ba kerülnek, de már elkészültek az új árjegyek.Azokon egy doboz malbi már 1000 ft-ba kerül.
A benzinkutakon pl. már az "új" dobozok vannak, de a többi boltba is hamarosan megérkeznek az új készletek, szóval pár hónap múlva már mindenhol 1000 ft lesz a malbi.
A nagyobb boltokban még csak azért 680 ft, mert ott még van raktáron a "régi" dobozokból, de azok hamarosan elfogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!