Hogy kell? [bőv. Lent. ]
Figyelt kérdés
hogy kell a cigifüstöt letüdőzni? :l
*szívom utána levegőt veszek rá és kifújom* ennyi?:D
csak mert én így csináltam tegnap cigiztem először de nem is köhögtem meg semmi és szerintem valamit nem jól csinálok :D vagy lehet hogy azért nem köhögtem meg semmi mert előtte már sokat vízipipáztam?
2012. febr. 20. 20:30
1/9 anonim válasza:
Pontosan.Szívod,levegő(letüdőzöd)és kifújod.Nem feltétlenül kell köhögni.Én csak szédültem tőle először. :D
2/9 A kérdező kommentje:
köszii :D
hát nekem nem volt semmi szédülés, köhögés :l és azt hittem hogy rosszul csináltam :d
2012. febr. 20. 20:36
3/9 anonim válasza:
micsoda problémák. én inkább nem próbálkoznék vele annyit, mert a végén rászoksz :D hidd el, nem kellemes dolog.
4/9 anonim válasza:
Istenem...hány éves vagy te észlény? Inkább most fejezd be a cigizést, mert f*szául rászoksz, aztán majd nem tudsz leszokni.
5/9 anonim válasza:
ja jól irtad, én b@szottul beszédültem töle elöször de még a második ciginél is
6/9 A kérdező kommentje:
18/L...és nem fogok rászokni.......
2012. febr. 23. 15:11
7/9 anonim válasza:
Mindenki ezt mondja.... "Nem fogok rászokni." Már rászoktál....
8/9 anonim válasza:
Beszív, levegő rá, kifújod. Aztán, ez egy idő után már nem így lesz, ha rászoksz. Akkor már magától "lecsúszik", amint beleszívsz, nem tudom leírni hogyan, csak a számba veszem és szívom, mert már rutinból megy.
Elsőre nem köhögtél? Én csak a legelső slukknál.
Nem lettél rosszul? Én sem, sőt tetszett is.
Én ezért szoktam rá...
20/L
9/9 anonim válasza:
én se köhögtem tőle és nem is szédültem még először se és még a szivartól se (13 éves vagyok) xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!