Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak engem zavar a cigifüst...

Csak engem zavar a cigifüst az utcán? Vagy másokat is?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már "szegény" dohányosokat kitiltottuk már mindenhonnan, de én akkor sem tudok velük megbarátkozni. Mármint velük igen, de az még mindig zavar, hogy bárhol megyek az utcán, pl. minden reggel a főbb utcákon kell elmennem és akkor jönnek a sulisok is, akik szívják a cigit és én meg megyek utánuk és beszívom a füstöt. Erre még rájön egy-egy busz kipufogógáza, és máris beszívtam a káros anyagokból a halálos dózis egy részét. Annyira zavar, hogy én próbálok egészségesen élni, de ebben a Világban már nem tudok sajnos. Mindenki rákban fog meghalni ezek miatt? Vagy ha már ezen nem tudok segíteni, hogy méregtelenítsek? Köszi a válaszokat!
2012. márc. 29. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Ja, finnyás vagyok, mert utálom mások füstjét szagolni.

Finnyás vagyok, mert a hajam is büdös lesz tőle, moshatom naponta, hála a cigiseknek.

Finnyás vagyok, mert ha cigiző ember mögött sétálok, akkor LEHAMUZ!

Igen, elég finnyás vagyok. Kár, hogy ti cigisek csukott szemmel jártok.

2012. márc. 31. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
kezdjük ott, hogy ki az a marha, aki a kocsmából kitiltja a dohányosokat az egészség érdekében. én pl hétvégén elszivok 10 szálat, ennek a naggyát a szórakozóhelyen tettem. most meg mehetek ki az utcára hála a törvényeknek.. és a dohányzás élvezeti cikk,van aki élvezi az szivja, aki nem az nem. am tényeg álszent dolog, hogy annyira nem járnak az emberek még busszal se hogy csődbe megy a társaság, mert inkább kovicsal, az kényelmesebb. ennél csak az a jobb amikor autóval megy valaki tüntetni a dohányosok ellen, és hazugság hogy nem oldható meg a közlekedés kocsi nélkül.. szal ez a szegény környezet hippi duma nagyon uncsi már..
2012. márc. 31. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Te kérdező, hogy te milyen idióta vagy nagyon sajnállak, hogy ennyire kevés ésszel áldott meg a teremtő mikor az észt osztották hamar leléceltél. Igen mindenki rákban hal meg sajnos te is abban fogsz sőt tüdőrákban tudtad? Ha sürgősen nem méregteleníted ki magadat ezt pedig csak olyan országban teszik meg ahol senki sem dohányzik nincsennek gyárak autók semmi de semmi ami szennyezné a környezetet naszóval oda egy beutaló elég sokba kerül na és mivel akarsz utazni? De csak olyan lehet ami nem szennyezi a levegőt bocs de még ezt nem találták fel igazuk van a többieknek menny el remetének az erdőbe de olyanba ami jó sűrű, hogy legyen oxigéned bőven te kis szerencsétlen.
2012. ápr. 1. 15:38
 14/15 Phoney ***** válasza:
91%
Megértem, hogy nem szereted a szagát, de hogy az utcái cigifüsttől félted a tüdődet, az egy vicc. Semmi bajom az új törvénnyel, de az utcai cigifüst 4 éves kor fölött nem egészségügyi kockázat.
2012. ápr. 5. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar, de csak az igénytelen parasztokkal van problémám, akik semennyire nem figyelnek a körülöttük lévőkre. Vannak kulturált dohányosok, a párom is dohányzik, de ő mindig odafigyel rá, hogy lehetőleg ne mások kapjanak a füstjéből. Az egyik kedvencem, mikor szállok le a hév-ről, sokan vagyunk, szinte csak araszolni lehet a tömegben, és a primitív parasztja rögtön rágyújt, akik meg épp mögötte vannak, le vannak tojva, hadd szívják a bűzt. Meg mikor a megállókban lazán füstölögnek, magasról tesznek rá, hogy nem lehet, rájuk a szabály nyilván nem vonatkozik, ők megtehetik. Tessék, lehet lepontozni meg leugatni. De ha valaki józanul belegondol, akkor nem mondhatja, hogy ezek alaptalan dolgok...
2020. jan. 21. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!