Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Más országogban is lenézik a...

Más országogban is lenézik a dohányosokat?

Figyelt kérdés
Mint például: Amerika, Anglia STB...

2013. júl. 13. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

IS??

miért minket itthon lenéznek??? mert ha igen, eddig nem tünt fel és ezek után se fog, mert mindenki megtarthatja magának a véleményét.

nem az a ciki, aki cigizik, hanem az aki alkoholizál

2013. júl. 13. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző, mind a kettő gáz, csak ne nyugtasd magad.

Majd jó hogy nem felnézek rájuk, nem? De egyre kezd külföldön is (NY) a cigi egy rossz szokásnak lenni, mint menőnek.

2013. júl. 14. 01:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
ott máshogy állnak a cigihez, pl Angliában elég cikinek számít, fiatalok körében. Mint ahogy az igényesebb fiatalok közt itthon is, Angliában általában már szinte minden társaságban lenézik aki cigizik, mert feltesznek egy egyszerű kérdést: "minek?" Viszont aki felnőtt, és dohányzik, kevésbé kezelik ellenségesen, mert ott már megtanulták az emberek, hogy a csikket nem dobjuk el (ez az itthoni dohányzók felének nem jutott el az agyáig, a sok idióta paraszt gyökér nem fogja fel, hogy a szemétnek a szemetesben a helye), illetve nem hőbörögnek annyit a korlátozások miatt, úgyhogy kevésbé ellenséges a dohányosok megítélése. Én az északi országokban vettem észre, hogy tulajdonképpen nem értik, hogy miért jó ez. Hülyének nézik azt is, aki a kertjében dohányzik, mert büdös, drága, kinek jó ez? Ott kevés helyen nézik jó szemmel, hogy valaki egy parkban dohányzik, szóval ott megintcsak más a megítélés.
2013. júl. 14. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2. cigis létemre nem fújom másra a füstöt, a csikket nem dobálom el, illetve nem gyújtok rá mindenhol. éppen ezért nem érzem cikinek azt hogy dohányzom, mivel kulturáltan teszem
2013. júl. 14. 12:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: 100-ból 1.
2013. júl. 14. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy kérdés! Mikortól volt ez halálosan komoly téma? Mióta az Európai Unió behozta ezt a törvényt! Azóta a dohányost féregnek tekintik a nemdohányzók szemében! Igen, "féreg" olvastam és hallottam már a dohányosokra ilyen jelzőt ráilleszteni!

A dohányosok nem élnek sokáig? A kábítószeresek igen, vagy az alkoholisták? Őket nem piszkálják annyira. Pedig e három dolog közül kitalálhatjátok, melyik a legveszélyesebb! Az alkohol! Amely oly sok család életét tette tönkre!

A füsttel vannak felakadva? Az autók kipufogófüstje, meg a gyárkéményekről szót se említenek sehol!

2013. júl. 15. 18:43
 7/14 anonim ***** válasza:
köszönjük a napi önsajnálatot, de hülyébb érveket nem tudtál felhozni?:)
2013. júl. 15. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mikortól volt ez halálosan komoly téma? Mióta az Európai Unió behozta ezt a törvényt! " - Téves, még mielőtt beléptünk az EU-ba, akkor is hoztak törvényeket a dohányosok ellen. Még nem voltunk EU tagállamok, amikor pl kitalálták, hogy 18éven aluliak nem vehetnek dohányterméket. Gondolom akkor is így hőbörögtél.

"Azóta a dohányost féregnek tekintik a nemdohányzók szemében!"

- Valaki valahol ezt mondta. ÉS? Akkor minden nemdohányzót utálsz, mert valaki leszólt? Engem egyszer le"kulákszemetezett", mert márkás cuccokban járok. Akkor mindenki akinél jobb cuccom van, egy szemét, és sajnáltassam magam évekig?

"A dohányosok nem élnek sokáig?" - a nemdohányzók lesz*rják, hogy meddig élnek a dohányzók. Mit érdekel engem, hogy ki meddig él? Szerintem az emberek 90%-a nem foglalkozik ezzel, a maradék 10% meg örül, hogy annyival kevesebb nyugdíjas lesz.

"A kábítószeresek igen, vagy az alkoholisták? Őket nem piszkálják annyira. " - De igen, piszkálják. A kábítószerért börtön is jár. Na, erre mit lépsz? Az alkoholistát vagy a dohányzót teszik ki hamarabb a munkahelyről? Na ugye... Bár én dohányzót sem alkalmaznék, mert jobban dolgozik egy nemdohányzó, de azért ne mondd már, hogy egy alkoholistát jobban eltűrnek, mint egy dohányzót. Másrészt, azért mert más az alkoholtól bűzlik, és arra költi el az összes pénzét, te miért vagy jobb, amiért a dohánytól bűzlesz, és arra költöd a pénzed? A saját szintedre emeled az alkoholistákat, és ettől te felsőbbrendűnek érzed magad?

"Pedig e három dolog közül kitalálhatjátok, melyik a legveszélyesebb! Az alkohol! Amely oly sok család életét tette tönkre!" - Ezt nem is vitatta senki, nem tudom hogy jött ide. A drogosokat a törvény is üldözi, az emberek körében meg sokkal lenézettebb egy alkoholista, mint egy dohányos. Ha te nem így érzed, akkor hülye vagy, és üldözési mániád van.

"A füsttel vannak felakadva? Az autók kipufogófüstje, meg a gyárkéményekről szót se említenek sehol!" - De említik, hogyne említenék? nem olvastál még sehol olyan szervezetekről akik az autók és a gyárkémények ellen kampányolnak ugye? Nem is adóztatják szarrá őket, igaz? Ne legyél már ilyen elvakult, és szűk látókörű. Másrészt, attól hogy egy városban van egy alap légszennyezettség, nem lesz szimpatikus az a tróger, aki a tömeg közepén gyújt rá, és eldobálja a csikket. Attól még ő ugyanolyan igénytelen ember.

2013. júl. 15. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:

mert jobban dolgozik egy nemdohányzó,

Ez nem a dohányzástól függ, hogy ki, mennyit és hogy dolgozik!

A politikusoknak lenne esze, és bezárnák az összes dohánygyárat! Egy cigarettát sem gyártanának. Akkor mindenki boldog lenne....

2013. júl. 15. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:

A kérdező észrevette a valódi problémát! Ti úgy látszik, nem tűrtök meg senkit magatok mellett. Ti csak gyűlölködni tudtok! Ki szítja mindig a tüzet, ha nem az EU? Dögöljön meg a dohányos? Sokat hallottam már a fülembe!

Mi lesz, ha piszkálják majd a kövéreket is? Velük is ugyanúgy viselkedtek? Dögöljön meg a kövér? Fú de ocsmány?!

Minek ez?

2013. júl. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!