Tudtok olyan trafikot, ahol kiszolgálják a 18 éven alulit is?

Ha 17 éves vagy talán bemenni még bemehetsz akár fagyiért is mert azért nem kérhetik el a személyit, de ha cigit akarsz venni, akkor kockázatos. Ezek a helyek nemrég nyíltak most nagyon figyelnek mindenre, szóval megpróbálhatod de ha nem nézel ki 18 év felettinek számíts rá hogy elkérik a személyidet. Én 22 éves vagyok 2 napja mentem be egy trafikba dohányért persze nem oda ahol lakom mert ahol lakok ismerem a tulajt meg az eladókat is ott persze hogy kiszolgálnak. De a szomszéd településen ahol dolgozok ott 22 évesen is elkérték tőlem a személyit. Csak úgy néztem az eladóra, de ő mondta hogy tisztában van vele hogy ez nekem kellemetlen meg részben neki is hogy nem éppen 18 vagyok hanem már jóval elmúltam 18 éves, de mondta hogy a főnöke nagyon figyeli őt emiatt és mások is figyelik őket, és nem akarnak balhét belőle.
Érthető ez persze csak baromira el lett szúrva ez a rendszer így...

17 éves nő? :)
Amúgy ha most azt mondom, hogy Mucsaröcsögén van ilyen trafik, akkor az neked jó lesz? Legalább egy várost írhattál volna!

Elméletileg nem engedhetnek be, és amíg van bent fiatalkorú, addig nem is szolgálhatnának ki másokat. Papíron. Hogy betartják-e, az már más kérdés.
A gyakorlatban pedig próbálkozz. Eladótól is függ, hogy kér-e személyit, vagy sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!