Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy szál cigi egy nap sokat...

Egy szál cigi egy nap sokat árhat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 12:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Utolsó sajnálom a problémádat. Minnél előbbi felépülést kivánok.

Te milyen cigit szívtál menyit egy nap?

Én is cigiztem 12évesen az osztálytársaim miatt, de szerencsére csak 2 hónapig , mert utána elköltöztunk és nem volt ki cigit vegyen nekem így abba hagytam. Narancs pall mallt szívtam, de örök emlék marad számomra azok a hónapok és évek amiket velük töltöttem visza sírom azokatt az időket. Egy 17 éves srác.

2013. júl. 7. 22:56
 22/27 anonim ***** válasza:
19-es vagyok kihagytam hogy hosszabb-rövidebb ideig abbahagyta aztán újra, egy ideje egyáltalán nem gyújt. 20-asnak pedig jobbulást.
2013. júl. 7. 23:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 8. 05:48
 24/27 milan970521 válasza:
én már bánom h rászoktam a cigire! a rák miatt is!
2013. júl. 8. 08:10
 25/27 anonim ***** válasza:

mindegy, milyen fajtát szívsz, a rákkeltő anyagok így is úgy is megtalálhatóak benne, az talán számít valamennyit, hogy milyen erősségűt szívsz a kátrány meg stb tartalom miatt. ettől függetlenül ugyanúgy káros.

amúgy, azt állítod, hogy nem vagy rendszeres dohányos, nem szoktál rá.

1-2 naponta elszívni egy cigit az rendszer. szóval dohányos vagy:) tőlem megkérdezte az orvos, hogy dohányzom-e? mondtam, hogy bulikban (kicsit kevesebbet mondtam:D) és akkor is azt írta be, hogy dohányos. ha alkalmanként, ha minden nap, egy kategória. mindenképp káros. ne szokj rá, én is így kezdtem, csak egy szál, csak még egy szál, és már rá is szoktam. 18 vagyok, 14 évesen kezdtem, gyorsan elrepült annyi év, nekem nem tűnt fel, hogy ilyen régóta cigizem. 15 vagy csak, a személyiséged még 1000* változik, szóval nem tudok hinni neked, hogy elég önerővel rendelkezel.

2013. júl. 8. 23:26
 26/27 anonim válasza:
nem tom mennyire aktuális még.. de .. ne csináld .. én s ugyanezt mondtam .. sőt! Én cask akkor szivtam amikor ittam .. aztán reggeli kávé cigi aztán jött a lefekvés idő.. és lehetne aztmondani h. gyönge jellemde nem vagyok egy gyönge akaratu ember és most még is szenvedek azzal h. letegyem pedig kb 2 éve kezdtem.. ha rám halgatsz ne tedd
2013. júl. 26. 01:05
 27/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :|
2013. júl. 26. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!