Tényleg létezik olyan hogy elaltatják az illetőt 1 hétre? Hogy így szokjon le a cigarettáról?
Figyelt kérdés
gondolkodtam róla hogy le akarok szokni a dohányzásról,Nem iszok, nem bulizok, nem drogozok, nem füvezek. Csak sok csokit eszek, :D meg kávézok, Csak a válaszaitokra vagyok kíváncsi. Dohányzáson kívül nem nagyon van más függőségem, csak a csoki. És nem tudom eldönteni hogy ne dohányozzak? vagy még is? általában 1 dobozzal szívok el 1 nap, de van mikor 13-15 szál, az nem annyira sok. Csak már 10 éve cigizem, és valami ösztönzés kellene ez ügyben.2013. máj. 9. 18:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, de hát keress utána.
Amúgy a motivációd legyen az egészséged..mármint sokan megússzák anélkül, hogy megbetegednének, de sokan nem, és ez lehetsz Te is. Arról nem is beszélve, hogy mások egészségének is árthatsz vele.
2/3 anonim válasza:
Nincs. Az altatásnak ugyanis szövődményei vannak.
3/3 anonim válasza:
miért szokna le valaki azért, mert nincs ébren? van akinél egy nap alatt elmúlik a függőség, van aki évek után is küzd, hogy ne gyújtson rá. úgyhogy az egy hét alvás semmit nem jelent így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!