Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik olyan, hogy az egyik...

Létezik olyan, hogy az egyik dohánytól nincs bajom, egy másiktól pedig van?

Figyelt kérdés

2013. márc. 21. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Létezik. Minőségtől, származási helyétől, a tisztaságától, az erősségétől sok minden függ.

Mi bajod van tőle?

2013. márc. 21. 07:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Létezik. Én például ha Multifilterből csak egy szálat is szívok, rá két napra tüdőbeteg leszek és nagyon náthás.

Semmi másiknál nem tapasztaltam ezt..

2013. márc. 21. 07:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Mióta másik dohányt töltünk, azóta a látásomon észrevehető vérkeringési problémám van. Nem mondom, hogy ettől a féle dohánytól, de időben kb. ahhoz tudom kötni. Nagyjából azóta többször is előfordult már, hogy rágyújtottam, és elkezdett sötétedni a látásom. Korábban ilyen nem fordult elő. Pedig már igen régóta dohányzom. Sőt, volt, hogy többet is elszívtam egy nap mint az utóbbi években.
2013. márc. 21. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazából mindegyiktől bajod van. Mindegyik viszi a pénzed, undorító büdös leszel, sárgul a fogad, egyre kevésbé fogsz bírni mozogni, futni, és ha férfi vagy, az impotencia sem a fajtától függ. Ha mázlid van, nem leszel tüdőrákos, tüdőtágulatos, nem kapsz infarktust, de vannak dolgok, amit minden cigitől megkapsz:)
2013. márc. 21. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

A kérdező nem kért dohányzásról leszoktató kampányt, és én is nagyon örülnék, ha a kedves antidohányosok elhúznák már végre innen a belüket... Minek vagy itt, ha nem dohányzol? Én sem értek a politikához, és nem is mozgok abban a kategóriában, mert tök nonszensz - szerintem.

Egyébként igen, létezik. Nekem a Multitól megy a hasam - de rögtön, ha elszívok egy szálat. A Bondtól meg például elszédülök, akkor is, ha a szürkét szívom.

2013. márc. 21. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem dohányzom, és ki mondta, hogy szokjon le a cigiről? Ő kérdezett a "bajokról", én meg meséltem arról, hogy milyen bajok vannak.
2013. márc. 21. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én például nem tudom elszívni a Marlborot, mert erős migrének követik.
2013. márc. 21. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Vissza állok az előző féle dohányra, és majd meglátom, elmúlik-e ez a probléma. Ha nem, akkor marad a cigizés abbahagyása.

2013. márc. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!