Nagyobb az egyik herém a másiktól. Mi a teendő?
Utána olvastam, és ez a mellékherém lehet. A bal herém tetejénél észleltem, és olyan, mintha egy vízzel teli zacskó lenne. Egyébként nem fáj, ha megnyomom (persze finoman), akkor sem, az ondóm sem véres, a vizelet sem csíp, és az ágyékom sem fáj. (ezeket olvastam lehetséges tüneteknek az interneten)
Esetenként, kb 3-4 havonta előfordul, hogy maszturbálás után fáj alhasi részem. Szóval a golyóim felett.
Mi lehet ez?! Heregyulladás? Vagy csak egyszerűen nagyobb az egyik herém a másiktól?!
Kb. 1 éve vettem észre, csak eddig nem foglalkoztam vele.
Normális nálad minden.A herék nem egyforma nagyok.Nem is egy magasságban vannak.Az alhasi fájdalmad maszti után
meg azért van,egy kis izom láz van ott alul .Sok kis izom dolgozik ám ilyenkor a nemi szervekben.A fájdalmak a hashoz
is kisugározhatnak .
Sok ilyet látott, évekig tanulta, ért hozzá, szóval ha ő nézi, megtapintja abból több dolog derül ki mint a mi írásműveinkből.
Ultrahangot is tud csinálni.
Menj el, nem kell beutaló, csak kérsz telefonon egy időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!