Létezik olyan, hogy valaki sok időn keresztül csak napi 5-6-7 szál cigit szív el?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 19:18
1/6 kicsibubuka válasza:
nekem volt egy ismerösöm,aki napi 3 szálat max 5 szálat szivott el..Evés után jol esett neki és csak akkor gyujtott rá mikor evett :) Szoval biztos hogy van ilyen..Találkoztam már olyan emberre lis aki napi 6-7-dobozzal szivott el,és ez 100% h igaz,nem tudom hogy még él-e..de dolgoztam vele és a cigit nem dobta el csak miután a másikat meggyujtotta vele :)Szoval vannak elég érdekes dolgok..én is sajnos kb napi 1 dobozzal szivok..Talán másféllel is.
2/6 anonim válasza:
Én is napi egy dobozzal szívtam, de kb 30 éves koromra kikészült a szívem. Azóta szívritmusszabályozót szedek. Akkor azt mondta a doki, leteszem a cigit, vagy kinyiffanok. Nem tudtam letenni, leszorítottam először 10-re, az elég nehéz volt, de onnan már szinte magától lement 5-re, és ezt tartom évek óta. Evés után van engedélyezve egy szál és lefekvés előtt.
3/6 anonim válasza:
Napi 6-7 Doboz? Milliomos a srác? Ezt nem hiszem el. 10 percig tart egy szál, esetleg ha a nap 24 órájában egyfolytában szívja még alvás közben, na akkor. 3 doboznál többet képtelenség megúszni anyagilag és fizikailag is hosszabb távon (1 hónap után -150ezer Ft ha a legolcsóbbat veszi | Azonnal nikotinmérgezést kap ha +100 cigit elszív egy nap).
Én elkezdtem sportolni, de a dohányzásról nem szoktam le. Szóval én tartom az 5 szál cigit/nap a 20-ról visszaesve egy éve.
4/6 anonim válasza:
Csak munkahelyen cigizek, van, amkor csak 3 szálat szívok el naponta, van amikor 6-ot. Ezt már nagyon régóta így teszem.
5/6 anonim válasza:
Szerintem elég ritka. Általában a 7 szál a választóvonal. Kevesen időznek itt. Vagy egy év múlva már fél doboz, vagy inkább vissza csökkenti, aki ennyit szív.
6/6 anonim válasza:
nemtudom, én sok ideje heti 2-3 szálat szívok el max vagy egyet sem...és ez már 5hónapja így van. Nem is kívánom, és nem forog minden gondolatom körülötte, csak van 1-2 helyzet amikor jól esik, vagy ha megkínálnak és közben az illetővel beszélgetek egy jót. Szerintem simán lehet, hoyg valaki "csak" ennyit szív(bár szerintem még ez is rengeteg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!