Ha valaki nagyon sok próbálkozás ellenére sem képes lemondani a cigarettáról, de érzi, hogy az egészségének nem tesz jót, akkor létezik valami, amivel az egészségkárosító hatásait ki lehet védeni?
Lándzsás útifű szirup.
Fellazítja a lerakódott cuccot a torokban.Nem állandóan kell használni,elég,ha egy évben egyszer-kétszer elszopogatsz egy kis üveggel.Gyógyszertárban kapható,finom édes íze van,és megfázáskor,torokfájáskor is nagyon jó.Én ezzel lazítom fel a trutyit.
Hello! Én 14 éves koromtól 23 éves koromig cigiztem. A végén már a vizsgák miatt napi 2 dobozzal is. Most már lassan 3 hónapja nem dohányzom, de a mai napig álmodom azt hogy bagózok.Imádtam cigizni. Többször is próbálkoztam a leszokással, de Nekem amiatt megéri leszokni hogy a gyerekeim ne betegséggel szülessenek. Főleg emiatt tartok ki most is, nem azért mert drága a bagó :S
- Mindenesetre ha dohányzol az kalciumot von el a szervezetedtől, ezért fogyassz kalciumot, vagy direkt dohányosoknak való vitamint.
- Fokozottan igyekezz figyelni a szájhigiéniádra és a bagót ne kombináld a sok savas, fűszeres étellel.
- Igyekezz testmozgást végezni, hogy a tested ellenállóbb legyen a cigi gyengítő hatásával szemben. Heti 3 alkalommal egy kis szobabicikli meg is teszi :)
-Úgy tudom étkezés után a legkárosabb ( és a legvonzóbb ) a dohányzás, úgyhogy érdemes várni egy kicsit mielőtt kaja után rágyújtasz. Szép napot :)
nikotinos rágó..Gyomornak mondjuk nem tesz jót de talán közelebb visz a végleges leszokáshoz..
És kerülni kell a dohányos társaságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!