Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért büntetik a dohányosokat?

Miért büntetik a dohányosokat?

Figyelt kérdés

Miért mindig csak a dohányosokkal foglalkoznak? Miért nincs szankció a kövérek, extrém sportolók ellen is?

Ők legalább olyan veszteség az államkasszának..még sincs dagadt női kép a csokin, vagy össze-vissza tört férfi képe a siklóernyő csomagolásán?!

2013. máj. 3. 11:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek ANTI DOHÁNYOSOK!

Fasza válaszokat írtatok....

Egy dohányos már nem is teljes értékű ember? Miért? Mert elszív nyugodtan egy cigarettát, ami neki jól esik?...

2013. jún. 2. 23:25
 22/23 Neuhauser László ***** válasza:

Ne általánosítsunk!!

Világosan leírtam, hogy mi a helyzet, és szerintem semmi bántót nem írtam a dohányosokkal szemben, erre jön egy tag, és kb. minden nemdohányzót melegebb éghajlatra kíván

2013. jún. 3. 04:12
 23/23 anonim ***** válasza:
igen, pont ezt mondtuk, mi bunkó paraszt nemdohányosok, hogy aki kulturáltan is, vagy bárhogy dohányzik, az nem ember, és meg szeretnénk őket ölni. remekül megértetted a lényeget
2013. jún. 3. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!