Miért büntetik a dohányosokat?
Figyelt kérdés
Miért mindig csak a dohányosokkal foglalkoznak? Miért nincs szankció a kövérek, extrém sportolók ellen is?
Ők legalább olyan veszteség az államkasszának..még sincs dagadt női kép a csokin, vagy össze-vissza tört férfi képe a siklóernyő csomagolásán?!
2013. máj. 3. 11:19
21/23 anonim válasza:
Gratulálok nektek ANTI DOHÁNYOSOK!
Fasza válaszokat írtatok....
Egy dohányos már nem is teljes értékű ember? Miért? Mert elszív nyugodtan egy cigarettát, ami neki jól esik?...
22/23 Neuhauser László válasza:
Ne általánosítsunk!!
Világosan leírtam, hogy mi a helyzet, és szerintem semmi bántót nem írtam a dohányosokkal szemben, erre jön egy tag, és kb. minden nemdohányzót melegebb éghajlatra kíván
23/23 anonim válasza:
igen, pont ezt mondtuk, mi bunkó paraszt nemdohányosok, hogy aki kulturáltan is, vagy bárhogy dohányzik, az nem ember, és meg szeretnénk őket ölni. remekül megértetted a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!