Miért büntetik a dohányosokat?
Miért mindig csak a dohányosokkal foglalkoznak? Miért nincs szankció a kövérek, extrém sportolók ellen is?
Ők legalább olyan veszteség az államkasszának..még sincs dagadt női kép a csokin, vagy össze-vissza tört férfi képe a siklóernyő csomagolásán?!
én alapból nem szeretem a büdös embereket. ha mellém ül a buszon, lehet izzadtságszagú, lehet alkoholista szaga, vagy dohánytól büdös, attól még kifejezetten ellenszenves..illetve utálom a szemetelőket. mindegy, hogy csokispapírt dob-e el, sörösdobozt, vagy csikket, ne szemeteljen. legtöbb büdös ember a cigitől büdös, és legtöbb szemét a dohányosok miatt van a járdák mellett. én ezért "utálom" őket.
az egészségügyi kockázat miatt meg szeretem őket, fizetnek egy csomót, és meghalnak 50-60évesen, szerintem ez nagyon jó üzlet, az államnak is, úgyhogy abban a részében egyetértek, nem kell meggátolni őket, aki hülye, az hadd legyen napi 24órában hülye, és mérgezze halálra magát.
viszont azzal sem értek egyet, hogy az elhízottak csak áldozatok. nagyon ritka az, amikor betegség miatt hízik el valaki, és nem drágább egy diétás étrend, mint egy egészségtelen. nem kerül semmibe elmenni mozogni, úgyhogy a kövérek is megérdemlik a sorsukat, mivel 99.9%-uk tehetne a túlsúly ellen.
Én a cigi ellen vagyok, de a vasútállomásokon pl. kijelölnék egy dohányzóhelyet, illetve a vonatokon az utolsó kocsiban engedélyezném a dohányzást, de nem mindegyik vonaton, és csak a leghátsó kocsiban
És hogy miért?
Mert megértem, hogy egy erős dohányosnak ha mondjuk 8-10 órát kell vonatoznia, akkor nehezen bírná ki, hogy ne szívjon el 1-2 szálat....
Ilyenkor vagy eleve a dohányos kocsiban utazna, vagy átmenne elszívni egy szálat....
így nem zavarna senkit szerintem, régen is voltak dohányzó kocsik a vonatokon, akit zavart az nemdohányzóba ült, és nem volt probléma....
Azzal egyetértek, hogy a busz- illetve vasútállomásokon betiltották, de kijelölt helyre igenis szükség van, és sok helyen nincs ilyen.....
Így meg hiába a tiltás, mert sokan nem bírják ki, hogy rágyújtsanak, és ha nincs a közelben kijelölt hely, akkor ott fog rágyújtani, ahol tud, és emberek vannak....
Sokan mondják, hogy a dohányosok tahó kö**ögök....
Van ilyen is, de a haveri körömben a dohányzók többsége megkérdezi tőlem, hogy rágyújthat-e, illetve odébb állnak, ha szívni akarnak....
Régen, amikor még lehetett a buszállomáson cigizni, egy fiatal lány szívta a padon a cigit..
Hely híján, vele szemben ültem le, de nem szóltam hozzá.
Szívott egy slukkot, és oldalra fújta ki, és megkérdezte, hogy dohányzom-e.
Mondtam, hogy nem, erre kérdete, hogy elnyomja-e, zavar-e, hogy ő cigizik.
Meglepődtem, de azt mondtam neki, hogy nyugodtan szívja el azt a fél szálat, csak ne fújja rám :)
Máskor viszont szándékosan a pofámba fújják a füstöt na az ilyeneknek dugnám fel a s**ükbe, édő végével felfelé.....
Egyébként a dohány mellett nem a kövéreket, stb kell(ene) előhozni, hanem az ALKOHOLT, és annak káros hatásait..
Egy részeg közveszélyes tud lenni (tapasztalat) , szóval én a cigi és a pia ellen vagyok, a kövérek, extrém sportolók, stb. ellen nem, mert ahogy előzőleg is leírták mások, ezek az emberek mások egészségét nem veszélyeztetik
Az extrémesek hadd csinálják, ha nekik ez jó
A kövérség lehet betegség is, de lehet önhibából is kövér valaki...
Aki önhibáján kívül túlsúlyos, azt miért kéne büntetni?
Én utálom a cigit meg a dohányosokat, de azért szánalmas tartom azt a dolgot, hogy az kibasott sok pénz, amit leszednek róluk (pl a cigi árának 88%-a az államé lesz) az jó, az kafa, csak fizessenek, de amúgy meg a halálba kell őket szopatni és szinte gyűlöletet kelteni ellenük.
Ha ekkora baj, minek lehet kapni? Akkor ne legyen és gond megoldva. Vagy ha attól félnek, hogy a szeszilalom idejére emlékeztető cirkuszok lennének? Akkor meg legalább lennének tárgyilagosak, ha már a sok extra lóvé azért kell tőlük...
"legtöbb büdös ember a cigitől büdös, és legtöbb szemét a dohányosok miatt van a járdák mellett. én ezért "utálom" őket.
az egészségügyi kockázat miatt meg szeretem őket"
Elkényeztetsz minket ezzel a kicsinyes megközelítéssel! :-)
Tehát a dohányosok nem tisztálkodnak, és nem képesek ápoltak maradni...a hajléktalanok, vagy az alkoholisták is azért büdösek mert dohányoznak...
Mások halálát csak azután érdemes kívánni ha olvastál valamit is a karmáról előtte! / Ez csak egy jó tanács /
De tényleg néha az embernek a pozitív, tiszteletteljes hozzáállás hiányzik, de ezt megkapod már egy 10 éves gyerektől is, vagy bárkitől akit megfakított a modern világ valósága!
Nem lehet, hogy az ellenzők leginkább csak határozatok, szabályok és törvényi szigorok mögé bújva kívánják elkerülni a személyes felelősséget?! Mert könnyebb rendszabályokat alkotni mintsem magunk odamenni és felvállalva jogos sértettségünket rászólni a renitensekre?!
A dagadtakat is büntetik, csak ott ráadásul miattuk büntetik a soványakat is (nekem is drágább lett a chips meg a kóla, pedig 46 kiló vagyok...)
Az extrém sportolókat is csesztetik, pl. a sérüléseik ellátását nem finanszírozza a TB, ráadásul az extrém sportok listája úgy lett összeállítva, hogy ilyenek benne vannak, mint az évente 1-2 balesettel járó barlangászat, de nincs közte a sokkal több sérülést okozó síelés (ja, mert azt a politikus urak és hölgyek is űzik...) Ja és persze a seggrészegen gyorshajtó és balesetet okozó állat, meg az áramlopás közben a magasfeszültséggel megb*szott cigány ellátása továbbra is teljesen finanszírozott.
ki mondta hogy a dohányosok nem fürdenek? nem attól büdösek, hanem a cigitől. ezt még el kell mondani?
a dohányos emberek 90%-a büdös miután cigizett. van akin ez kevésbé érzik, vagy olyan cigit szív ami nem annyira büdös, de legtöbb dohányos az.
másrészt, kérdeztél valamit, válaszoltam, akkor ne hisztizz, legközelebb ha kérdést teszel fel, írd utána hogy téged nem szabad bántani, mert megsértődsz.
Mások halálát csak azután érdemes kívánni ha olvastál valamit is a karmáról előtte! / Ez csak egy jó tanács /
ez is nekem szólt? nem tudom hol kívántam bárki halálát, innen kívánok mindenkinek boldog hosszú életet! (a karmával meg hiába jössz, én a bolygó kapitányában hiszek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!