Ha cigivel akarsz fogyni, akkor kompletten hülye vagy!
1-2 cigitől nem fogy le az ember, a hatásos mennyiségtől meg már függővé válik az ember.
Sportolj, egyél kevesebb szénhidrátot, ígyál sok vizet, de ne cigizz azért, mert fogyni akarsz! Ez a lehető legrosszabb módszer a fogyásra!
Persze az 1-2 cigi is bőven sok, mert könnyen lesz belőle 3-4, majd 6-8, majd egy egész dobozzal! Minden bagós először 1-2 szállal kezdi, és van aki meg sem áll 2 dobozig. Persze nem 2 hét alatt, hanem mondjuk 2 év alatt.
Először legyint csak, hogy ááá csak 1-2 cigi, ugyan már csak 3-4 cigi, de amikor már egy fél doboznál jár, akkor már nem biztos, hogy legyint.
hogy jön ide a fogyás? fogyni jó étrenddel, és megfelelő mozgással lehet. mintha azt kérdezném, hogy napi 6km-t vezetek, mikor fogok tudni folyékonyan beszélni németül?
a túlsúlyos emberek nagy része dohányzik.
FÉLREÉRTITEK!
19 éves srác vagyok, fél éve csak bulikban szívtam 1-2-t, mostanában szintén csak ha iszunk meg néha a suliban. De azért kérdeztem ezt a fogyást, mert 4 hónapja eléggé edzek (vékony testalkatú voltam), szedtem is magamra, és arra lennék kíváncsi, ha egy nap 1-2 szálat elszívok, az ezt gátolja? Ennek ellenére nem fogok rászokni, 2 szálam van, azt elszívom holnap, aztán utána tényleg elfogadni sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!