Mit tegyek a cigi ellen?
Rettentő nehéz.
Próbálkozom az e cigivel is de mondjuk még csak ma csinálom hogy 5 szál max
Próbáld újra!
Az első két hétre pedig csinálj nagyon-nagyon szoros programot, hogy időd se legyen a cigire gondolni :)
Probálom és tudom is hogy ártalmas de mit tegyek a sovárgás ellen?
Rágó,ropi,cukor nem válik be csak annál inkább a cigire gondolok
Ne próbáld helyettesíteni, mert az valóban a cigit juttatja eszedbe. Lehetőleg kerüld el azokat a helyzeteket, amik a dohányzásra emlékeztetnek.
Én is szinte egyik napról a másikra szoktam le. Az első pár nap horror volt, viszont hétvége. A párom végig velem foglalkozott, filmeztünk, beszélgettünk, sétáltunk (ahova nem vittem magammal se cigit, se pénzt, szóval esélyem se volt rágyújtani!). Mivel nálunk a konyha a dohányzó, oda nem mentem ki, amúgy ez volt a legfurcsább az egészben.
Három-négy nap tényleg horror, utána két-három hét nehéz. De utána már szinte eszedbe se jut :) Hajrá! :)
ne haragudj,de én ilyenekre mondom hogy szánalmas.
ha magad egészsége nem számít,legalább a gyerekért illetve az ő teljes élete érdekében tennéd le azt a sz*rt.
én is cigiztem,tudom milyen nehéz,de abbahagytam mert volt célom hogy miért hagyom abba,és mi lehet fontosabb a gyereknél? ja bocs neked a bagód-.- aztán ha valami baja lesz a kicsinek,egész életedre bűntudatod lesz.nem megéri pár hét szenvedés egy egész élet boldogságért? gondolkozz már kérlek
Nekem is a gyerekem egészsége a leges legfontosabb.
Csak azt nem nagyon érzi át az aki nem cigizett soha nem mindenkinek olyan könnyü vannak akik egy kicsit akartgyengék mint pl én és ezzel én nem védeni akarom magam.
Remélem minél előbb lerakom ezt a sz...rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!