Napi 3 cigaretta káros?
Ezeket a cigiket szívom:
Pall Mall Narancsságra Click On és Djarum Black/Cherry
És néha, ritkán egy szivarka, de tényleg ritkán
Nem mennék a napi 3 fölé, higyjétek el meg tudom oldani, meddig bírnám így amig komoly problémák nem lépnének fel?
15/F és jó az immunrendszerem, sose vagyok beteg
"A dohanyzas maga nem karos. "
Hazugság!
Ha kivonunk minden töltelékanyagot, a nikotin akkor is megmarad. Ld. pl. e-cigi! A nikotin meg idegméreg, hogyne lenne káros!
Kedves 11. valaszado.
A nikotin nem idegmereg. Tudod mi az idegmereg? A fluor meg a Monosodium glutamate. Azok idegmergek. Bar ha jol tudom a fluor miatt Mo-n nem kell aggodni, de az USA-ban az az ivovizbe hozza van adva...
A dohanynak, mint olyan, csak pozitiv hatasai vannak. Amit irtal nem csak h a pozitiv hatasok miatt lett elterjesztve, hanem a tudomany sem tudja alatamasztani ezeket az allitasokat. Talan nezz utana egy kicsit jobban. Azt ajanlanam. A kutatasokat, ne cikkeket olvass, mert az 'interpretacioknak' altalaban nem sok kozuk van a kutatasok igazi eredmenyehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!