Leszokás a Dohányzásról (? )
Itt szépen le van írva, olvasd el, de ne csak egyszer, hanem sokszor. Én i solvasgattam ezeket. Én sajnos csak 25 év dohányzás után szoktam le 2000-ben, már 13 éve nem szívom. Te még inkáb bidőben vagy. Ha bulizáskor elszívsz néhány szálat, és előre ezt tervezed, el se kezd, mert oylan mintha le sem szoktál volna, azonnal visszaszoksz.
Én még 10 év után is dohányoztam éjszak aálmomban. Szóval nem egyszerű feladat a leszokás, de már büszke vagyok rá hogy sikerült. Minél több írást olvass az előnyeiről. Ja, most 13 év után nem tudok megmaradni olyan ember közelében aki dohányzik, annyira bűzös. Mint a klozett, teljesen egyenértékű most nekem. Majd meglátod, ha már nem szívod.
Jajk, a link meg lemaradt, bocsika:
nekemis beszóltak hogy óóóhát, még csak 1 hete nem cigizek, majd ha 1 hónap lesz, akkor legyek nagy legény. de biztos voltam magamban, már eltelt sok hónap, és azóta sem cigiztem:D
én allen carr könyvét javaslom leszokáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!