Kérhetnék e tippeket milyen modszerek vannak a dohányzás leszokásárol? Mit tehetek ha rám jön az a bizonyos nem birom tovább, rágyujtok.
Apám 16 éves korától dohányzott 30 éves koráig. egyik napról a másikra szokott le, méghozzá úgy, hogy egyszer rosszul lett, másnap elment az orvoshoz, aki azt mondta neki, hogy a dohányzástól lett rosszul és, ha folytatja meg is halhat. Soha többet nem gyújtott rá.
Én akkor még nagyon kicsi voltam, szóval nem tudom keresett-e pótlékot helyette, de ő és anyám állítása szerint nem. Egyszerűen halálosan megijedt és eldöntötte, hogy fontosabb neki az egészsége az élete, mint a cigaretta.
Ebből kiindulva az akaraterődet esetleg stimulálhatod azzal, hogy "szugerálod magad, hogy az egészség a legfontosabb a világon és te élni akarsz, és nem akarsz a cigi miatt mindenféle betegségekben szenvedni x év múlva, amikor már késő..." Persze pozítivan fogalmazd át, és reggel, ha fölébredsz, akkor amikor rád jön, mond, hogy nem erős, vagyok, az egészségem a legfontosabb és öltözz gyors föl fuss két kört aház körül, amikor már nem fogsz ettől kifulladni, hanem élvezni fogod és könnyedén megy, akkor már nem is fog eszedbe jutni a cigi :-) (ja persze korábban kel kelned :-(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!