Ki mit szól a következő dologhoz? A kérdésem az, h mi a vélemény arról, ha kiderülne, h bizonyos, káros (mint pl: dohányzás) dolgok használnak az emberiségnek, és vmilyen szinten fordítva élnénk megszokott életünket!
Tehát a kérdésem kifejtve! A fordított életmódot a következőképpen értem: milyen látvány lenne az, ha mi az emberek egyszer csak négykézláb kezdenének el közlekedni, úgy kelnének át a zebrán, úgy "sétálnának" stb.. Aztán tudósok bebizonyítanák, h a dohányzás kreatívabbá tesz, a TV nézés élénkíti a párkapcsolatokon belüli nemi életet, vagy a rendszeres nemi élet roncsolja a látást!! A sok édesség fogyasztásával(pl: chips evéssel) izmosabbak, erősebbek leszünk!!! Arra akarok kilyukadni, h manapság egy jó reklámszöveggel mindent el lehet adni!! Vagyis, ha ezeket a dolgokat egyszer elkezdenék hangoztatni rádióban, sajtóban, médiában, akkor az emberek nagy többsége rászokna a dohányzásra, sokan zacskószámra vásárolnák a chipset, betartaná az "előírásokat"!! :D
Tom, elsőre őrültnek tűnhet ez a kérdés, de mivan akkor, ha mégsem az!! :)
Szal kivi vok a véleményekre, ki hogyan látja a feltett kérdést!!! :P
Köszi a válaszokat!! ;)
20/L
A cigi soha se lesz hasznára az emberiségnek
A csoki hízlal
A tv nézés inkább elidegeníti egymástól az embereket
inkább nézik azt a dobozt minthogy egymással foglalkozzanak
Köszike szépen a gyors válaszokat!!!
Kedves Második válaszoló!! Igen, ez nekem csak egy feltevésem, köszönöm, h mellém álltál, rendi vagy!!:)
Nem kellene azonnal a torkomnak ugrania egyeseknek, mert én is szoktam fontos, és hasznos dolgokról gondolkodni!!! Ez csak egy elvont kérdés!! XD
Tisztában vok azzal, h mindenkinek más a látásmódja, vkinek tetszik, vkinek nem, én ezzel nem is vitatkozom!!! Pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést!! :)
Ha a tévé mondaná, az nem lenne elég, szóval...
De most tovább gondolva, hogyha valamiért bebizonyosodna 100%ra hogy fordított életmód hasznunkra van... örülnénk neki. Nem csak azért mert rájöttünk valami nagyon jó dologra, hanem mert
"A világon szinte minden ami jó az vagy káros, vagy tiltott". Nem emlékszem ki mondta, de ha belegondolsz, van benne igazság...
Tény, hogy 'amit a tévébe mondanak az igaz' szóval, ha valaminek hatalmas reklámot nyomnak, meg jó kampányt tesznek mögé, arra menni fognak az emberek.
De azért egy ilyen dolognak nagy ellenkampánya is lenne, szóval nemhiszem, hogy megfordulna az élet....
Bár kituggya, egyre hülyül a föld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!