Szeintetek tudja, hogy cigizek?
Figyelt kérdés
14 vagyok, már vagy kétéve titokba cigizek kb. heti 2-szer, apa kb az elejétől tudja, le is b*szott érte, de anya nem tudta, csak valamelyik nap kimentem kigizni, és ebjötem , fogat mostam befujtam magamat, meg kezet és arcot mostam szappannal, na ezt ő észre vette, és elkezdett kiabálni, hogy én azthiszem hogy ő hülye, hogy nem veszi észre, hogy napok óta járkálok kifelé, meghogy jobban járok ha elmondom, mit csinálok, mert ő ugy is kideríti, én csak dadogtam össze-vissza, azóta alig szólok hozzá! Szerintetek arra gondolt, hogy cigizek? Vagy tudja? Vagy mi? apa nem mondta meg neki szerintem, mondjuk apa azt mondta, ha megmondana anyának, akkor felakasztana, szerintetek mit csináljak? Le szokni nem akarok, legfeljebb jobban vigyázok,hogy ne vegye észre.2012. nov. 24. 22:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem sejti,hogy mit csinálsz. De az is lehet hogy csak azt gondolja, hogy valami olyan dolgot csinálsz amit elakarsz tőlük titkolni, valami rossz dolgot. Vagy csak gyanús voltál neki és így akart rád ijeszteni, hogy mond el ha van valami. Szerintem viselkedj vele úgy mint ahogy szoktál, és ha rákérdez akkor gondold át, hogy mit fogsz mondani neki. Ameddig nem kérdez rá addig nincs baj. Előbb utóbb úgy is rendezned kell vele. De szerinted megéri, hogy ez miatt megromoljon a kapcsolatod az anyuddal?
2/8 anonim válasza:
sejti szerintem.. Hasonló cipőben járunk csak én néhány évvel idősebb vagyok és mások a módszereim, ha akarod leírom
3/8 anonim válasza:
előző vagyok, akkor le írom én hogy "tüntetem el a nyomokat"
először is otthonról mindig elmegyek mikor cigizek (akár 1nap többször is)
miután cigiztem veszek be 1 rágót és kicsit kint maradok a levegőn, hogy szellőzzek ha hazamegyek azonnal kezet mosok hogy ne legyen büdös az ujjam.
kapucniba érdemes cigizni, hogy a hajad ne legyen füst szagú, de cigi után leveszem, hogy ha mégis az lenne akkor kiszellőzzön a hajamból is a szag.
A cigit pedig alaposan el kell dugni!! :D
és a legfontosabb a mentolos rágó cigizés után :D
4/8 anonim válasza:
Ha kapucniban cigizel nem lesz a kapucnid tiszta füst ? :D
5/8 anonim válasza:
az nem veszi be úgy a szagot mint a hajad meg a kabátodat leveszed otthon és leteszed a helyére fogasra stb, de a hajad az (jó esetben) mindig a fejeden van és szépen lehet vele húzni a cigi szagot.
6/8 anonim válasza:
Csakhogy a fogason nem csak a te ruhád van és ha ráteszed valakiére az leszedi és majdnem biztos , hogy megérzi :D fivéve ha nem nájlon mert akkor tényleg nem lehet megérezni :D
7/8 anonim válasza:
de ha szabadban dohányzik akkor a kabát sem veszi be úgy mint ha bent szívná..
8/8 anonim válasza:
mi a franc??ki törölte a válaszom???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!