Mit csináljak hogyha a szüleim nem engednek pipázni?
Még nyáron vettem egy vizipipát de a szüleimnek nem mondtam el.Amikor kicsit célozgattam hogy vehetnék-e én is eggyet azt mondták hogy :Biztos hogy nem ! Most ott tartom haveromnál de haza szeretném hozni mert már 3 hete nem pipáztam , de nagyon szeretek .
Most vagy azt csinálom hogy titokba néha néha vagy elmondom szüleimnek de nem akarom hogy elvegyék vagy kidobják mert vagy 15 000 forintom ráment.
16/F
Ne haragudj kedves előző, de vízipipáztál már?
19/F
Büdös? Egészségkárosító? Függőséget okoz?
Gyümölcsös füstölő illtata van, nincs benne kátrány, mivel nem ég benne papír, a víz is megszűri, és 60 perc alatt 2 szál cigarettányi nikotin jut a szervezetedbe.
Köszönöm azt az 1 értelmest választ amit kaptam.
Csak megjegyezném annak a többi embernek akik lehülyéztek és leszaroztak hogy ezt a pénzt nyári munkával szereztem meg és nem érdekel az hogy ti mire költöttétek volna...
Még várnám a norm. válaszokat NEM BUNKÓ emberektől
Járjál a haverodhoz pipázni egyedül úgy is elég monoton.
Mi az, hogy egészségtelenebb mint a cigi? Hol éltek ti? Az arabok a vizipipát eleve 2 okból találták fel 1 mert nem csinálhatnak olyat ami egészség károsító, 2 mer nem érhetnek dohányhoz ami az előbbiből következik...Én még vizipipa függő emberről nem hallottam ezek csak tévhitek amiket a dohánygyárak terjesztenek.Hogy lenne a vizipipa füstje egészségtelenebb mint a cigijé? Csak gondolj bele, hogy a pipa füstjét azonnal le tudod szívni a tüdődbe nem úgy mint a cigijét amit úgy kell letuszkolni, a cigi 600 fokon ég a vpben a dohányt elérő levegő már csak 400 fokos, a vpben a füst útja sokkal hosszabb mint a ciginél és a víz is megszűri és lehűti a füstöt ami így nem okoz gége rákot se ellentétben a cigivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!