Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak hogyha a szüleim...

Mit csináljak hogyha a szüleim nem engednek pipázni?

Figyelt kérdés

Még nyáron vettem egy vizipipát de a szüleimnek nem mondtam el.Amikor kicsit célozgattam hogy vehetnék-e én is eggyet azt mondták hogy :Biztos hogy nem ! Most ott tartom haveromnál de haza szeretném hozni mert már 3 hete nem pipáztam , de nagyon szeretek .

Most vagy azt csinálom hogy titokba néha néha vagy elmondom szüleimnek de nem akarom hogy elvegyék vagy kidobják mert vagy 15 000 forintom ráment.

16/F

2009. szept. 20. 16:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
32%
Ez van. Nem kellett volna beleb@sznod 15000 forintot (amit gondolom a szüleidtől kaptál) egy ilyen vacakba. Főleg úgy, hogy előre tudhattad, milyenek a szüleid és előre tudhattad, mi lesz. Ne vizipipázz. Ez van megintcsak.
2009. szept. 20. 16:10
 2/30 anonim ***** válasza:
29%
Hogy mit csinálj, ha nem engedik a szüleid? Egyszerű. NE VÍZIPIPÁZZ.
2009. szept. 20. 16:15
 3/30 anonim ***** válasza:
21%

Ez a hülye gép nem engedte lepontozni az előző választ, pedig nagyon szerettem volna.

Én is 16 évesen kezdtem dohányozni, a mai eszemmel nem szoknék rá, de a tiltás nem megoldás!

2009. szept. 20. 16:22
 4/30 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon helyesen teszik a szüleid, hogy ellene vannak!

18 év alatt cigarettáznod sem szabadna, a vízipipa meg még sokkal ártalmasabb, mint a füstszűrős cigaretta!!!

1 pipázással kb. 1 doboznyi cigaretta nikotinját szívod magadba!

Furcsa, hogy a haverod szülei miért hagyják a haverodnak és neked a vízipipázást???...

Szerintem add el valakinek (nagykorúnak!!!), akivel jól ki akarsz tolni és a halálát akarod! :[

2009. szept. 20. 16:22
 5/30 anonim ***** válasza:
37%
jav.: válaszokat
2009. szept. 20. 16:23
 6/30 anonim ***** válasza:
31%
Hú, de vagány itt valaki! Vízipipa, azta :D Most, hogy a haverjaid szemében már igazi nagymenő vagy azzal a vízipipával, eladhatod, és elkezdhetsz normálisabb dolgokkal foglalkozni, például magyar nyelvtannal!
2009. szept. 20. 16:30
 7/30 anonim válasza:
79%

Istenem, ki mondta nektek, hogy ő most ezzel akar menőzni, hogy vízipipázik?

Le lehet pontozni, nem érdekel...

Ez is egy nagy hülyeség, hogy a pipázás olyan mintha egy doboz cigit szívnál el...

Ugyanis a pipában lévő víz megszűri a füstöt és jóval kevesebb mérgező anyag jut a szervezetébe mint a cigitől. A füstje nem is tartalmaz kátrányt és jóval kevesebb a nikotin tartalma is. Azt nem mondom, hogy egyáltalán nem káros de ha nem minden nap csinálja nem lesz belőle semmi baja!

A kérdezőnek meg csak azt tudom tanácsolni, hogy keressen valami cikket a vízipipázásról és mutassa meg a szüleinek, hogy nem annyira káros dolog mintha mondjuk cigizne vagy ilyesmi...

2009. szept. 20. 16:46
 8/30 anonim ***** válasza:
47%
Hajrá, korlátolt kispolgárok!
2009. szept. 20. 17:16
 9/30 anonim ***** válasza:
35%

"Hajrá, korlátolt kispolgárok!"

Van jópár tulajdonságom,ami eleve kizárja, hogy korlátol legyek.

És miért is lenne az korlátolt, aki azt mondja, hogy egy GYEREK ne vizipipázzon? Hány éves vagy? 14-15? Tudom, hogy mostanában menő 14 éves korunk körül elkezdeni mértéktelenül inni, dohányozni, vizipipázni és drogozni... de akkor gondolom menő dolog 35 éves korod körül a májaddal/tüdőddel/szíveddel befeküdni a kórházba... Vagy 5-6 év alatt teljesen elbutulni...

2009. szept. 20. 17:53
 10/30 anonim ***** válasza:
30%
Majd ha 18 leszel, és nem anyuék adják a lóvét mekis hamburgerre, akkor azt csinálsz, amit akarsz, nem szólhatnak bele. Addig meg az van, amit ők mondanak, mert fiatalkorú vagy. 20 év múlva a lábukat fogod csókolgatni, hogy tiltották neked az ilyen szarságokat.
2009. szept. 20. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!