Mit csináljak hogyha a szüleim nem engednek pipázni?
Még nyáron vettem egy vizipipát de a szüleimnek nem mondtam el.Amikor kicsit célozgattam hogy vehetnék-e én is eggyet azt mondták hogy :Biztos hogy nem ! Most ott tartom haveromnál de haza szeretném hozni mert már 3 hete nem pipáztam , de nagyon szeretek .
Most vagy azt csinálom hogy titokba néha néha vagy elmondom szüleimnek de nem akarom hogy elvegyék vagy kidobják mert vagy 15 000 forintom ráment.
16/F
Ez a hülye gép nem engedte lepontozni az előző választ, pedig nagyon szerettem volna.
Én is 16 évesen kezdtem dohányozni, a mai eszemmel nem szoknék rá, de a tiltás nem megoldás!
Nagyon helyesen teszik a szüleid, hogy ellene vannak!
18 év alatt cigarettáznod sem szabadna, a vízipipa meg még sokkal ártalmasabb, mint a füstszűrős cigaretta!!!
1 pipázással kb. 1 doboznyi cigaretta nikotinját szívod magadba!
Furcsa, hogy a haverod szülei miért hagyják a haverodnak és neked a vízipipázást???...
Szerintem add el valakinek (nagykorúnak!!!), akivel jól ki akarsz tolni és a halálát akarod! :[
Istenem, ki mondta nektek, hogy ő most ezzel akar menőzni, hogy vízipipázik?
Le lehet pontozni, nem érdekel...
Ez is egy nagy hülyeség, hogy a pipázás olyan mintha egy doboz cigit szívnál el...
Ugyanis a pipában lévő víz megszűri a füstöt és jóval kevesebb mérgező anyag jut a szervezetébe mint a cigitől. A füstje nem is tartalmaz kátrányt és jóval kevesebb a nikotin tartalma is. Azt nem mondom, hogy egyáltalán nem káros de ha nem minden nap csinálja nem lesz belőle semmi baja!
A kérdezőnek meg csak azt tudom tanácsolni, hogy keressen valami cikket a vízipipázásról és mutassa meg a szüleinek, hogy nem annyira káros dolog mintha mondjuk cigizne vagy ilyesmi...
"Hajrá, korlátolt kispolgárok!"
Van jópár tulajdonságom,ami eleve kizárja, hogy korlátol legyek.
És miért is lenne az korlátolt, aki azt mondja, hogy egy GYEREK ne vizipipázzon? Hány éves vagy? 14-15? Tudom, hogy mostanában menő 14 éves korunk körül elkezdeni mértéktelenül inni, dohányozni, vizipipázni és drogozni... de akkor gondolom menő dolog 35 éves korod körül a májaddal/tüdőddel/szíveddel befeküdni a kórházba... Vagy 5-6 év alatt teljesen elbutulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!