Nem találok itthon cigipapírt, miből csináljak?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan dolgokra gondolok, amik általában megtalálhatók egy átlagos háztartásban. Lehetőleg ne legyen nagyobb az egészségkárosító hatása, mint egy bolti papírnak. Egyébként én a legrövidebb, általánosan elterjedt papírból szoktam sodorni.2011. aug. 3. 20:09
1/9 anonim válasza:
Miért milyen cigit akarsz sodorni? Vagy simát csinálsz magadnak? O_O Ezt most nem értem... vagy fűvel, vagy mi? xD Bocsi, nem értek az ilyenekhez!:D 16/L
2/9 anonim válasza:
Gondolom nincs otthon neki Hüvely és lusta elmenni :D de amúgy én se tudom... normális papírt várj ketté, tegyél bele vattát aztán ragaszd meg xD és tegyél bele dohányt...:D nem tudok jobbat, én sztem ezt csinálnám :D
3/9 A kérdező kommentje:
Nem töltöm, hanem sodróval sodrom, szűrőm sodróeszközöm és dohányom is van, csak papírom nincs.
2011. aug. 3. 20:44
4/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam az egyik lehetséges választ: egy átlagos pénztári nyugtát (nem hőpapír) méretre vágtam, az enyvezett végét mézzel oldottam meg. A mézezett része elég nehezen égett, a cigi karcos volt. Azt hiszem jól fog esni egy kanál méz a torkomnak.
2011. aug. 3. 21:28
5/9 anonim válasza:
Van félfamentes papír,vagy akár írólap,azt áztasd bele vízbe,majd nyomkodd ki finoman belőle a vizet,és hagy megszáradni.
Vékonyabb lesz a papír,kb.,mint a rendes cigipapír.
6/9 anonim válasza:
A bolti papír is épp elég káros, ezért szerintem mindegy mit használsz csak a vastagsága legye alkalmas, és ne legyen rajta semmilyen nyomtatás(az ólom tartalom miatt).
7/9 anonim válasza:
Mihail Bahtyin írt egy remek Goethe-monográfiát, amit aztán a világháború alatt elszívott, mint cigarettapapírt. Ne csüggedj! A te problémádra is van megoldás.
8/9 anonim válasza:
Aranyos lehettél ahogy annyira kattogtál a bagó után hogy erre fanyalodtál.
9/9 anonim válasza:
mi tekertük már bibliába is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!