Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak hogyha a szüleim...

Mit csináljak hogyha a szüleim nem engednek pipázni?

Figyelt kérdés

Még nyáron vettem egy vizipipát de a szüleimnek nem mondtam el.Amikor kicsit célozgattam hogy vehetnék-e én is eggyet azt mondták hogy :Biztos hogy nem ! Most ott tartom haveromnál de haza szeretném hozni mert már 3 hete nem pipáztam , de nagyon szeretek .

Most vagy azt csinálom hogy titokba néha néha vagy elmondom szüleimnek de nem akarom hogy elvegyék vagy kidobják mert vagy 15 000 forintom ráment.

16/F

2009. szept. 20. 16:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%

16:46, mi másért csinálna ilyen baromságot, ha nem menőzésből? Már értelmét nem látom, méregdrága, büdös, undorító, függőséget okoz, csak menőzésből csinálnak a gyerekek ilyeneket.

Amúgy ekkora marhaságot, hogy semmi baja nem lesz tőle... Gondolom, te is szívod rendszeresen, úgy meg könnyű mondogatni, hogy nem káros.

2009. szept. 20. 19:52
 12/30 anonim ***** válasza:
26%
15000 forint? Hű, mennyi minden értelmes dologra elkölthetted volna, jó hülye vagy. Erre a sz*rságra ennyi pénzt költeni, te jó ég! Szívás, remélem kidobják a szüleid.
2009. szept. 20. 19:56
 13/30 anonim ***** válasza:
7%
Jahm, amúgy ha olyan sok pénzed van, hogy ilyenekre dobálod ki, utalhatnál valamennyit a bankszámlámra :D
2009. szept. 20. 20:01
 14/30 anonim ***** válasza:
47%

60 éves elmúltam. Mindig gyűlöltem, ha kényszeríteni akartak valamire, vagy tiltottak valamitől. Ma is gyűlölöm.

Őrizkedj azoktól, akik tudják a frankót!

2009. szept. 20. 20:19
 15/30 anonim ***** válasza:
46%

sz@rd le az anti dohányos népet éjjünk egészségesen vagy mi akkor az életnek semmi értelme de most is megy a a billentyűkarate a lepontozás és az iesmi a kérdező azt kérdezte hogy mit tegyen hogy megpuhíítja a szüleit

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

a válaszom:vigyél el egy dobozt és mutasd meg hogy mien gyenge és hogy mien a dohány állaga de azis lehet hogy a tűzveszélyesége miatt tiltják

2009. szept. 21. 00:01
 16/30 anonim ***** válasza:
33%

"sz@rd le az anti dohányos népet éjjünk egészségesen vagy mi akkor az életnek semmi értelme de most is megy a a billentyűkarate a lepontozás és az iesmi a kérdező azt kérdezte hogy mit tegyen hogy megpuhíítja a szüleit

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

a válaszom:vigyél el egy dobozt és mutasd meg hogy mien gyenge és hogy mien a dohány állaga de azis lehet hogy a tűzveszélyesége miatt tiltják"

Az a legszomorúb, hogy itt osztod az észt, és közben az egyetlen mondat, amiben nincsen helyesírási hiba, az csak be van másolva... (alig 2 mondatodban 4 hiba volt, az írásjelek hiányáról nem is beszélek...)

Egy életed van, de azt könnyen el tudod cseszni!

De ezt 15 éves fejjel nem láthatod, ahogy az a sok kisgyerek sem, akik lepontoztak minket.

2009. szept. 21. 07:38
 17/30 anonim ***** válasza:
33%
Áh, hagyjuk a kiskölyköket, úgyis mindent jobban tudnak, mint a felnőttek, ugyebár egy 15 éves kölyök sokkal bölcsebb és tapasztaltabb, mint én közel 30 évesen :D Majd ha tönkremegy a szervezetük 20 év múlva, talán rájönnek, hogy miről beszéltünk nekik... :)
2009. szept. 21. 08:20
 18/30 anonim ***** válasza:
66%

OFF: Miért nem a kérdésre válaszoltok? Nem azt kérdezte, hogy miért ne vízipipázzak! Ez egy fórum, kérdésekre lehet választ adni, nem pedig egy nyelvtan óra. MIÉRT KELL MELLÉBESZÉLNI? Tény, hogy vízipipázni sem egészséges, de nem annyira káros, mint, ha rendszeresen cigizne.

Mond nekik azt, hogy haverodnak is megengedik, meg hogy nem olyan káros mintha bagóznál. Mond azt, hogy csak ritkán használnád, ha kell kimész az udvarra. Legyél megalkuvó, de ragaszkodj hozzá, hogy szeretnél te vízipipázni.

Majd írj a végeredményről!

2009. szept. 21. 12:09
 19/30 anonim ***** válasza:
72%

énis azt üzenem a többinek hogy ne pofázzon mindenfélét, a vízipipa jó dolog:D

amúgy télleg, nincs más út, meg kell nekik mutatnod hogy milyen gyenge, vagy még az is lehet hogy a végén ők is rászoknak:P

2009. szept. 21. 15:27
 20/30 anonim ***** válasza:
30%
Azért hazudozni nem kell, hogy "miylen gyenge"... meg másokat rászoktatni az önkárosító dolgokra... Gratulálok, ha meg szerinted jó dolog a szerevezeted károsítása. Hány évesek vagytok? 15?
2009. szept. 21. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!