Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha azt mondom hogy holnap...

Ha azt mondom hogy holnap életemben először rágyújtok hogyan beszélnétek le róla?

Figyelt kérdés
17/f
2013. márc. 27. 14:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nyugi, csak kérdeztem eszemben sincs :D
2013. márc. 27. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez f*szság.A cigi jó dolog csak drága egészségtelen és büdös.Van aki könnyen rászokik van aki nem hiába mondogatják itt én mikor elkezdtem 1 év után simán letettem de úgy hogy még tegnap szívtam ma már nem ... 3 éve nem cigizek de nem azért mert nem szeretnék hanem mert eszi a pénzt.

Én meg azt mondom és kövezzetek meg próbáld ki nyugodtan és onnantól te döntöd el hogy rászoksz-e vagy nem mert ez rajtad áll csak.Ha megállod hogy egyszeri alkalom miért ne ? Legalább meg tudod milyen ..

2013. márc. 27. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmit, adnám az első szálad.:D
2013. márc. 27. 23:35
 14/16 Alex. ***** válasza:
50%
Semmit sem tennék, csak megkínálnálak a legújabb ciános füstszűrő nélküli cigarettával. Onnantól nem lesz kedves rágyújtani.
2013. márc. 28. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
ha rágyújtasz, kitekerem a nyakad!!!
2013. márc. 28. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Sehogy. Te döglesz meg nem én.
2013. márc. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!