Annak lehet valami különösebb káros hatása ha éhgyomorra rágyújtok? Mármint se ettem előtte se ittam.
Minden reggel, ezt csinállom amikor megyek a buszmegállóba, de tényleg egyszerse reggelizek, csak néha iszok valamit és már gyújtok is rá. Van ennek különösebb káros hatása??? maga a cigi káros hatásán kivűl.
17/fiú.
Önmagában mindkettő káros, de a cigit teljesen mindegy, hogy éhgyomorra szívod-e, a tüdődbe megy, nem a gyomrodba. Leszámítva azt a minimális kátrányt, ami lecsurog lassan a nyelőcsövön.
A reggeli kihagyása viszont súlyos gyomorproblémákhoz vezet rövid időn belül. Nekem 25 éves koromra kikészült tőle a gyomrom, szóval valamit azért mindenképp egyél.
de nincs étvágyam reggel, az a baj.
Viszont van olyan hogy éhesnek érzem magam, de nem megy le a falat a torkomon :S
az a káros, hogy 17 vagy, és nem te önmagadnak vagy az első hanem felveszel olyan társadalmi szokásokat mint a cigi.
ne haragudj de a cigizés közben hol vagy TE?
el kéne dönteni hogy mást követsz, vagy esetleg odafigyelsz a saját testedre?
az, hogy mennyire káros az a döntés után már totálmindegy, nem?
utolsó :
ezt h érted "ne haragudj de a cigizés közben hol vagy TE?"
mármint a helységet?
nem követek senkit. ez saját döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!