Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Annak lehet valami különösebb...

Annak lehet valami különösebb káros hatása ha éhgyomorra rágyújtok? Mármint se ettem előtte se ittam.

Figyelt kérdés

Minden reggel, ezt csinállom amikor megyek a buszmegállóba, de tényleg egyszerse reggelizek, csak néha iszok valamit és már gyújtok is rá. Van ennek különösebb káros hatása??? maga a cigi káros hatásán kivűl.

17/fiú.

2012. nov. 4. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Önmagában mindkettő káros, de a cigit teljesen mindegy, hogy éhgyomorra szívod-e, a tüdődbe megy, nem a gyomrodba. Leszámítva azt a minimális kátrányt, ami lecsurog lassan a nyelőcsövön.

A reggeli kihagyása viszont súlyos gyomorproblémákhoz vezet rövid időn belül. Nekem 25 éves koromra kikészült tőle a gyomrom, szóval valamit azért mindenképp egyél.

2012. nov. 4. 07:26
 2/7 A kérdező kommentje:

de nincs étvágyam reggel, az a baj.

Viszont van olyan hogy éhesnek érzem magam, de nem megy le a falat a torkomon :S

2012. nov. 4. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt. Próbálj meg valami olyat enni, amit nagyon szeretsz. A lényeg, hogy legyen valami a gyomrodban.
2012. nov. 4. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez van reggelente. Néha-néha tudok enni egy kis gabonapelyhet vagy valami ilyesmit. Hogy a kérdésre is válaszoljak a kettőnek nincs köze egymáshoz.
2012. nov. 4. 15:23
 5/7 A kérdező kommentje:
értem, de viszont volt aki azt mondta h ez igy sokkal károsabb... csak ezért kérdeztem.
2012. nov. 4. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

az a káros, hogy 17 vagy, és nem te önmagadnak vagy az első hanem felveszel olyan társadalmi szokásokat mint a cigi.

ne haragudj de a cigizés közben hol vagy TE?

el kéne dönteni hogy mást követsz, vagy esetleg odafigyelsz a saját testedre?

az, hogy mennyire káros az a döntés után már totálmindegy, nem?

2012. nov. 5. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:

utolsó :

ezt h érted "ne haragudj de a cigizés közben hol vagy TE?"

mármint a helységet?

nem követek senkit. ez saját döntés

2012. nov. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!