Miért ver gyorsabban a szivem, mikor rágyújtok?
A dohányzás fogamzásgátló szedése mellett fokozottabban veszélyes, mint alapból. Nem tartozom a boszorkányüldözést idéző cigi ellenesek táborába, sajnos én is szívom, szóval nekem elhiheted, hogy nem túlzok. Lásd alább:
Hát...? Nem jó páros a tabletta+ Dohányzás...Trombózis veszély! Sokan gondolják...á ,én nekem nem lesz ilyesmi...és? Ha mégis...
Szerintem szokjál le..Drága is meg káros..Én diákként 15 éve cigizgettem, napi 1-2 szálat..de minden nap, úgyhogy ez már dohányzásnak számít,mert rendszeresen teszed,mint élvezeti cikket.Évekig a suli alatt csináltam.
Nos! Arra jutottam egy napon holnaptól NO SMOKING! Azóta sem vettem számba cigit.Rágtam a körmöm, azt is azon a napon hagytam abba.Nem nassoltam, elkezdtem futni, azóta is imádom a futást, lefogytam 15kg-ot, és tiszta jól vagyok! Szerintem találj ki a cigi helyett valamit, és leszokhatsz simán....akarat..akarat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!