Egy zárt térből milyen gyorsan lehet kiszellőztetni a cigaretta füst szagát?
A textíliákból nehezen szellőzik ki sajnos.
Attól függ, hogy mennyire akarod hogy ne lehessen érezni.
Ha csak általánosan nem akarod hogy büdös cigiszag legyen, akkor pár óra és egyáltalán nem lehet érezni, csak majd meg lehet fagyni a szobában.
Ha meg egyáltalán nem dohányzó emberek mennek oda, akkor ajánlatos használni füstölőt, vagy kiborítani az acetont, vagy hasonló dolgok.
Régebben már mindent kitaláltam hogy a szüleim ne érezzék a cigiszagot a szobámban. Hát nem sok sikerrel, de rájöttem pár dologra. főleg arra, hogy nem érdemes bent cigizni
Nem ajánlatos olyan szobában rágyújtani, ahol sok a textil, mert azok jobban beszívják a szagot.
Nálunk amikor a teraszról a teraszajtón keresztül beáramlik a szag a dolgozószobába, akkor kell egy olyan fél óra- 1 óra, hogy kiszellőzzön a szoba, pedig alig van textil, ami beszívná a szagot, főleg bútorok vannak csak és technikai eszközök. Ráadásul nem is közvetlenül a szobában történik a dohányzás, hanem a teraszon.
Ehhez hasonlítsd hozzá a te esetedet, amikor közvetlenül egy textillel teli szobában gyújtanál rá. Egy nem dohányos orra ráadásul sokkal érzékenyebb a cigifüst szagra.
Na most már ha egyszeri alkalomról van szó, akkor kilehet szellőztetni a szobát, viszont kell hozzá jó néhány óra és az sem mindegy, hogy milyen a levegő.
Én télen cigarettáztam párszor a hálószobámban és a friss, hideg levegő mellett olyan fél nap kellett ahhoz, hogy a cigaretta szag szertefosszon. Nyáron viszont más volna a helyzet, mivel a levegő fülledt és nem is mozog annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!