Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik ciginek van nagy füstje?

Melyik ciginek van nagy füstje?

Figyelt kérdés
ha lehet KÉK cigi legyen!! szal h amikor kifújom ilyen sok és sűrű legyen....ha lehet :-)

2013. márc. 16. 18:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, sajnálom!
2013. márc. 16. 18:17
 2/21 A kérdező kommentje:
oké
2013. márc. 16. 18:18
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

hát nemtudom, mindnek kicsi a füstje, ha kicsit szívsz bele, ha nagyot akkor nagy...

de goldengate vagy bond, LD

2013. márc. 16. 19:10
 4/21 A kérdező kommentje:
sztem a goldengate-nak undi íze van amúgy köszi a válaszod :))csak mert multkor vettem egy doboz narancs pall mall-t és tök kicsi füstje volt...és ma haverom adott egy slukk west ice-ot (mentolos) tök kicsit szívtam de rengeteg füstje volt de a mentolos cigiket nem naon szeretem sajna :D
2013. márc. 16. 19:26
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
én szeretem a goldengatet is, meg az általában "munkás" ciginek tituláltakat is. történt egyszer, hogy vettem barna Pannóniát. adtam egy munkatársamnak és azt mondta, hogy nem is rossz. szintén így volt a p20-al :) és akkoriban (tavaly november) még a boltban volt 580ért a barna pannóniából :) ilyeneket is érdemes kipróbálni, nem csak a marlboro és hasonlókat amin inkább a nevét fizeted meg
2013. márc. 16. 19:30
 6/21 anonim ***** válasza:
16%
és ezt most ki kérdezte?:D
2013. márc. 16. 19:41
 7/21 anonim ***** válasza:
64%
és hozzád ki szólt?! :-)
2013. márc. 16. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
16%
a válaszok között jelezték, hogy új válasz érkezett, de hát kérem, ez nem válasz volt, hanem az egyéni problémád, hogy milyen cigit szívsz!
2013. márc. 16. 20:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha tüzelsz tavasszal vagy ősszel avart, észreveszed, hogy a nedvesnek nagyobb a füstje, míg a száraznak alig van. Ugyanez áll a cigire is. Ha kiszáradt, régi (pl. bontott dobozú)alig van füst, a friss, aromásított pedig dús füstöt ad.Meg ez függhet az adalékoktól is. (Ugyanez áll az elektromos cigi gőzére, azzal, hogy a glicerin összetevő sűrű gőzt ad,míg a propilénglikol szegényeset. Vízipipánál nagyobb füst van, mert a dohány melasszal van keverve, és igen nedves.)
2013. márc. 17. 09:35
 10/21 anonim ***** válasza:

Kék multi, kék dunhill.

Mi a véleményed a narancs pall mallról?

2013. márc. 17. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!