Dohányzók! Hogy kell lerázni azokat akik oda jönnek kunyizni az utcán cigiért?
Ti mit szoktatok válaszolni?
Én a nem "dohányzom" (tényleg nem) szöveget sokszor ellövöm, és van aki így se fogja fel(dakoták) nem fogják fel akkor sem. Jön a "ne kamuzzál már! csak van 1 szálad!"
Vagy jön pár száz ftod csak van!"
Az ilyeneket hogy kell leszerelni, anélkül, hogy nyakon vágnám?
Aki bunkón kér azt elküldöm a p.csába...
Aki normálisan megkérdezi annak szívesen adok (nem sajnálom a betegséget )
Akik bunkón odajönnek, azoknak azt mondom, hogy ez az utolsó, néha azt, hogy én is úgy kaptam (valóban ez az egyik legjobb módszer). Ha elsőre nem fogják fel, akkor másodjára megmondom, hogy akkor sem fog ideteremni egy, ha könyörög. Kicsit felháborodnak ezen többnyire és sértődötten, de továbbálnak. Eddig 5ből csak 1 kötekedett tovább, annál elsétáltam, mondva hogy én ilyenekre nem érek rá. Szerencsére ez is nappal fordult ez elő egy tér közepén, és emiatt nem akartak meggyőződni arról, hogy tényleg nincs.
Viszont ha udvariasan kérnek, akkor szoktam adni, tudom, milyen jól esik, ha valaki ad egy szálat, amikor nekem éppen nincs, úgyhogy együtt tudok érezni azokkal, akik kérnek, mert mondjuk siettek és otthon felejtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!