Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Le tudom tenni a cigit, ha...

Le tudom tenni a cigit, ha terhes leszek?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok válaszait várom akik akkor rakták le a cigit miután megtudták h babát várnak. Én maximum 1 dobozzal szívok el naponta.És nincs olyan nap hogy ne gyújtanék rá, főleg az első cigi reggel, az sajnos kihagyhatatlan.
2013. márc. 3. 14:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Semmiképp nem szeretnék cigarettázni terhesség alatt!!!

Allen Carr könyvét olvastam, lehet nem elég odafigyeléssel, mert sajnos nekem nem segített. Azt hiszem nekiállok megint.

Főnököm természetgyógyász segítségével szokott le, szerintem nekem is meg kellene látogatnom.

Van köztetek olyan aki megtudta h terhes és letette? Mert elsősorban olyan nők tapasztalatait szeretném megtudni. Tényleg elő tőr az anyai ösztön???

2013. márc. 5. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ismerek több ilyen nőt. Volt akinek nehezebb volt azért, de mindegyiknek simán ment a baba érdekében. Pedig egyik sem tervezett baba volt, mivel akkor elöbb leszoktak volna, mégis amint megtudták meg bírták állni. Van aki visszaszokott azóta van aki nem.
2013. márc. 5. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Biztos sikerülni fog, az összes nőnek sikerül ilyenkor. A gyerek érdekeit nézd, ez a legnagyobb motiváció.
2013. márc. 7. 00:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp a baba lesz az első!
2013. márc. 9. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!