Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füvesek! Ti is szar dolognak...

Füvesek! Ti is szar dolognak érzitek, amikor elfogy a fű?

Figyelt kérdés

amikor az utolsó spanglit elszívjuk a srácokkal, mindig lesokkol minket a tudat, hogy: Nemá, már megint elfogyott?

ti is tapasztaltok ilyent?

2009. szept. 11. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mióta szívsz 1 hónapja? 2? Vagy csak ennyire buta vagy? Hogy lehet ilyen kérdést feltenni??
2009. szept. 22. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
régebben paráltam amikor elfogyott, gondolkoztam, hogy fúúú nem lesz, és de rossz lesz, de aztán rájöttem, hogy hülyeség ezen raplizni, mert úgyis mindíg lesz.
2009. szept. 22. 21:16
 13/16 anonim válasza:
amikor ezt a kérdést írtad be vtál szívva legalább? :D
2009. okt. 28. 15:21
 14/16 A kérdező kommentje:
ja, be voltam tépve és épp az utolsó spanglit toltam el előtte :) de azóta már párszor elfogyott, de valahogy mindig lett utána :)
2009. okt. 29. 09:31
 15/16 anonim válasza:
Nem kell elkeseredni:D Vannak az életben jobb dolgok is. (Amúgy tényleg nagyon szar :SXD)
2010. febr. 25. 23:00
 16/16 anonim válasza:
Egyszerű a szokást táplálni kell. Jelen esetben pénzzel. Ha így akarsz élni, (én is erre jutottam) annyi lét kell keresni, hogy az életstílusnak is tudj élni, tehát, ha van kontakt, akkor mindig legyen mit sodornod. High- life is Xpensive. Vagy csinálsz valahol, vagy veszel, ebben a két esetben lesz füved. Havi szinten, ha nagytételben veszed már 40- 45 ezer Ft-ból kijössz.
2014. júl. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!