Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Érzitek, hogy...

Dohányosok! Érzitek, hogy büdös a szátok?

Figyelt kérdés
Én dohányzom,de néha rá kell jöjjek,hogy iszonyat.Nem szimplán füst szagú,hanem olyan furcsa...nem is tudom megmagyarázni...néha nem merek beszélni.Ti rágóztok utána vagy cukorkát szopogattok?Egyébként ha egy óráig nem gyújtok rá akkor normális a leheletem.4 éve dohányzok...
2009. júl. 27. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is szoktam érezni. De ha rágózom utána (erősen mentolos rágó persze), akkor a számon nem érezni. Ettől függetlenül egy dohányos embernek a ruhája is füstszagú, a nem dohányzó ember ezt megérzi. Talán csak akkor nem, ha van ideje jól kiszellőzni a ruhának és nem zárt térben vagy. De pl. a kezed is beszívja a füstöt.
2009. júl. 27. 09:07
 2/11 A kérdező kommentje:
igen persze,a ruhán úgyis érzik..de engem most ez zavar leginkább.a leheletem :s
2009. júl. 27. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem a kezem jobban zavar...:S Azt nehezebben szoktam meg azt hiszem. Utcán még elmegy, de hogy mondjuk otthon egy óra múlva kézmosás után is érzem, mintha koszos lenne olyan érzés... Száj: hát rágó. Ha otthon vagy esetleg citromos víz is javíthat a dolgon valamit. Meg ha rágcsálsz valamit.
2009. júl. 27. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem cigiztem soha, de a párom már jó 10 éve legalább napi egy dobozzal. És néha tényleg mint a hamutartó, a kezéről nem is beszélve. Nem is csókolózunk túl sűrűn... Én is érzem az a dohányzás szagot amit leírtál.. de nincs mit tennem, az istennek nem akar leszokni..
2009. júl. 27. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:

én is 4 éve dohányzom, de a kezem egyáltalán nem büdös.

a számat most direkt megszagoltam:D mer nemrég gyújtottam rá, de én a cigin kívül mást nemnagyon éreztem. csak azt tudom, hogyha ásványvizet iszok rá, akkor egy idő után télleg nagyon büdös lesz :d

2009. júl. 27. 12:23
 6/11 anonim ***** válasza:
"én is 4 éve dohányzom, de a kezem egyáltalán nem büdös. " - Nem általánosságban, hanem cigi után. Már hogy ne lenne? Annyira nem lehetsz erős bagós, hogy már direkt figyelve se érezd..:)) azzal fogod a cigit, lehetetlen, hogy legyen cigiszagú a kezed.
2009. júl. 27. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
hogy NE legyen.. bocs
2009. júl. 27. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Én érzem magamon mindenhol. Mentolos rágó, sok! Viszont ismerek olyan kemény dohányos csajt, akinek a keze nem sárga, nem büdös, mindig hófehér és illatos, és a lehelete, a ruhája is tiszta, nem tudom, hogy csinálja!
2009. júl. 27. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
jó, cigizés után naná h büdös :D de utána elmúlik, miost pl szappan szagú :D
2009. júl. 27. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát érzem a cigi szagot a dohányzás után, de ha iszok vagy eszek valamit akkor el is múlik...De spec. nekem nem büdös a cigi szag.Aki nem cigizik annak persze az, de nekem nem mindíg tűnik fel másokon...Ez azért a mértéktől is függ...
2009. júl. 30. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!