Lehet, hogy gége rákom van?
Menj el orr-fül-gégészhez. Lehet, hogy csak egy egyszerű fertőzés vagy egy nyaki ciszta. A dohányzás miatt felmerült benned a gégerák, sajnos akár ennek a nyirokcsomó áttéte is lehet, vagy maga a gégén induló tumor.
Csatlakozom az 1-es hozzászólóhoz, nem lehet így pontosan megmondani mi lehet ez.
Bár miután leírtad, hogy nagy bagós vagy gondolom olyan nagyon nem lephet meg, hogy akár gége rákod is lehet.
Én is nagyon izgulnék. Régebben én is dohányoztam, 3 éve tettem le, de tudom, hogy bármikor kiderülhet , hogy a következtében jelentkezik valami.
mirigy nagyobbodas...
en 30 vok volt hasonlo. vitamin leves es 3 nap nyugalom.esetleg 2 sor.
kijev
Pont ma voltam. Hát megtapogatta, belenézett, mosolygott egyet amikor mondtam a panaszokat.
Mandulagyulladás.
Esetleg ti nem ajánlájtok a fül orr gégészt?? Már csak azért is, hogy tényleg meglegyen a lelkinyugalmam az biztos, hogy ezután egy jó darabig tuti nem gyújtok rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!