Kordani kérdése:
Lehet-e gégerákom vagy valami komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
5 éve cigizek most akarok leszokni rola.a tüneteim:van egyfajta idegentestérzet és a hangom kezd rekedni...eleinte szimpla torokfájásnak indult és ugygondoltam jo majd elmulik...már lassan 1 honapja nem mulik és kezdek aggodni...18/f vagyok.2012. jan. 2. 16:07
1/11 anonim válasza:
A rekedtség lehet vmi ártalmatlan dolog miatt is, de a gégerák sem kizárható. Menj el orvoshoz. Bár nem tartom vszínűnek, hogy 18 évesen gégerákod legyen.
2/11 anonim válasza:
Nézesd meg dokival de nem kell betojnod, nem valószínű, hogy gégerák, egyszerűen csak felgyülemlett a nyák a torkodban, légcsövedben amit a nikotin okozott. Le kellene szoknod és hamar elmúlik amit érzel, de mint mondtam kérd ki egy orvos véleményét.
3/11 anonim válasza:
Ilyen tünet lehet pajzsmirigytől, vagy savas refluxtól is, de ha 5 éve cigizel, akkor a gégerák sem kizárt. Menj el előszőr gégészetre, majd ha ott minden rendben, a háziorvoshoz.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.sokat olvasgattam rola hogy 18 évesen 99
% hogy nem rák de 3 éves kislánynál is diagnoztizáltak már méhnyakrákot...nemtudom miben higyjek de esetleg ez az "idegentestérzet" és a rekedtség leheteséges lenne mondjuk egy mandulagyulladástol?vagy esetleg egy jo indulatu daganat...ha gégerák kilöve akkor meegnyugszok.
2012. jan. 2. 16:45
5/11 A kérdező kommentje:
és elfeljtettem mondani hogy az idegentestérzet a szemszögömböl a gégém jobb oldalán helyezkedik el.
2012. jan. 2. 16:47
6/11 anonim válasza:
Az lehet egy hangszál polip is, de a refluxnál is ott fáj, menj a gégészetre és megnyugszol.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm Évajuli a válaszod.most eléggé megnyugodtam hogy tudom h nem csak a gégráktol lehetnek ezek a válaszok.Igy utánaolvastam a polipnak és én is erre gyanakszok.holnap megyek a gégészetre majd leirom hogy mi volt :)
2012. jan. 2. 16:56
8/11 anonim válasza:
A tüdőrák 70 % al gyakoribb, mint a gégerák.
9/11 anonim válasza:
Lehet gégegyulladás is, de az orvos majd megmondja.
10/11 anonim válasza:
a gége polip szar, nagyapámnak orrpolipja volt, nagyon fáj elvileg. Sajnálom, de szokj le, most én is ezt tezszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!