Lehet hogy száj rákom van? Félek (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
..2 hete szoktam rá a cigaretáára,nem mindig tüdőztem,le és a ynelvem alatt pont a nyelvem tövénél ilyen kis kinövés keletkezett..nagyon félek,hogy mi lehet az,úgy olvastam h szájrák 1 év után keletkezhet,de nem tudom..nem fáj meg semmi,csak félek nagyon..szüleimnek nem mondhatom el hogy dohányzom.2012. nov. 16. 23:27
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
nem,nem hasonlyt..tudod ahol ugymond (oda köi a nyelved a szádhoz,az az izom) nem tudom elmagyarázni:( ott a tövénél van iylen kinövés..:(
2012. nov. 16. 23:37
3/7 anonim válasza:
2 hét alatt nem alakul ki szájrák...
4/7 A kérdező kommentje:
köszi..de akkor nem tudod hogy mi lehet ez?
2012. nov. 16. 23:38
6/7 anonim válasza:
2 hete cigizel.....mi a francért nem teszed le?még lazán le szokhatnál róla... amúgy meg nem száj rák ne izgulj
7/7 anonim válasza:
azért ha nem mulik el nézesd meg hogy kivághassák ,ha rák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!