Akik leszoktak a cigiről, meddig éreztek vágyat arra, hogy rágyújtsanak?
Sziasztok!
1 hete szoktam le róla. Egész jól elvagyok nélküle, de van amikor olyan jólesne egy szál cigi, s mivel nem gyújthatok rá, akkor üresnek érzem magam.
Lehet viccesen fogalmaztam, de remélem értitek mire gondolok.:)
Ti is éreztétek ezt? Mikor volt az, hogy már azt érezted, hogy semmiképp nem gyújtanál rá?
Most írtam le egy másik kérdezőnek a leszokási taktikámat, és hogy azóta sem éreztem késztetést arra, hogy rágyújtsak, mindenféle nehézség nélkül tettem le.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__3915557-h..
Mindenkinek csak ezt az utat tudom ajánlani!
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz!
Én elmentem egy biorezonanciás kezelésre,s utána odaadtam a páromnak a dobozba maradt cigit, hogy tegye el, mert nincs rá szükségem.Tényleg jó a kezelés, mert maga a nikotinéhség nem volt,nem is az hiányzik. Csak mivel én szerettem cigizni, néha jól esne 1-1 szál.
Csak én is úgy vagyok vele, ha most 1 szálat megengedek magamnak, akkor utána követi a többi.
Én már 2x leszoktam a cigiről legutoljára 3éve.
Nem kívánom meg eszembe se jut de ha elszívnék 1-2 szálat akkor holnaptól tuti menne a napi 1doboz.
Elsőnek amikor leszoktam akkor 3 éve nem cigiztem felidegesített a volt párom és elszívtam 2 szálat.
Másnap úgy szívtam mint a rendes dohányosok.
KITARTÁST!!!
Egyre könnyebb lesz ezentúl. :-)
2x leszoktam :)))
"Leszokni a dohányzásról a világ legkönnyebb dolga. Már legalább 150 alkalommal megtettem." (Mark Twain)
"Én már 2x leszoktam a cigiről" olvastam fentebb.
Szerintem meg minden este leszoksz a cigiről reggelig, mert éjszaka nem ébredsz fel óránként, hogy rá kéne pippantani. :) Nem olyan erős a függőség. Persze könnyen beszélek, már 3 éve leszoktam, 25év és napi 2 doboz után.
(első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!