Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez miért van? Már kicsit...

Ez miért van? Már kicsit kezdek fura lenni.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves leszek és még sosem gyújtottam rá DE! egyszerűen vonz a cselekvés, a minőségi ciginek mások szerint szaga van de én ha azt megérzem a hideg ráz hogy nem én szívom... persze az ilyen olcsó, minőségtelentől rosszul vagyok, de a szép dobozos, elegáns kinézetű vékony szálú női cigikért megőrülök.

Úgy érzem magamat mint aki éveket dohányzott majd letette és elvonási tüneteim vannak. Ki akarom próbálni de a társaságomban bevállalós csajnak ismernek, ha őket kérem meg és valami lesz( rosszullét, köhögés) tartok hogy majd évekig emlegetni fogják :( a szüleim pedig már attól is szívrohamot kapnak amikor kimondom a buli szót nem ha ilyenre kérném őket...

Mi van velem? miért érzem ezt a vágyat??

Volt már így valaki??

2013. jan. 15. 16:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egyébként igen :D és örülök neki hogy nem volt semmi gond.
2013. ápr. 27. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Mikor próbáltad ki? Milyen fajtával? Milyen volt?
2013. ápr. 27. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Elmesélnéd hogyan próbáltad ki?
2013. ápr. 27. 14:58
 14/21 A kérdező kommentje:

kék pallmallt szívtam :)

nem volt otthon senki kiültem az udvarra egy üveg víz társaságában hogy ha rosszul lennék mert ijesztgettek ilyennel is, ennyi volt :)

2013. ápr. 27. 23:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Hangulatos lehetett:) Vettél egy dobozzal? Hány szálat szívtál el? Azóta gyújtottál rá újból?
2013. ápr. 28. 08:34
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem :)buli volt nálunk és itt hagytak egy dobozban 2 szálat valaki....

nem azóta nem

2013. ápr. 29. 17:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Milyen volt két szálat elszívni? Szeretnél majd valamikor újra gyújtani?
2013. máj. 3. 17:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem szívtam el mindkettőt...az egyik még megvan...igazából nem csak úgy nem jutna eszembe akkor gondolok rá aikor a családban vita van és hangzavar vagy velem kiabálnak szóval balhé van röviden....de akkor pedig itthon vannak szóval nem lehet így nem gyújtottam rá azóta nem is igazán szeretnék de valamiért most úgy nincs hiányérzetem hogy ezt is átéltem :DD
2013. máj. 3. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Gyújtottál rá azóta?
2013. júl. 4. 17:27
 20/21 A kérdező kommentje:
sajnos igen :S
2013. júl. 6. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!