Ez mitől lehet? Kezdek kicsit prázni.
hétfőn kifeküdtem az utolsó óráról hazaküldtek,mivel annyira fájt a feejem szédültem stb. kaptam algoflexet itthon aludtam a többi nem lényeg...
már 2. napja egész nap alszok este vagyok csak fent és szedem a gyógyszert (saridont)és enni nem sokat eszek...
Egyre több gyógyszert szedek...nagyon furcsa mintha "kívánnám",ma is megvan az 5.tabletta. :-(
mit tegyek?
Mondjuk azt h szólsz anyádéknak és elmentek orvoshoz. Nem vagy normális amit csinálsz, ennyi idő alatt meg nem lehet függőség, szóval szerintem csak bebeszéled magadnak...
19/L
ÉS amúgyis csak napi 3at szabad bevenni MAXIMUM. Mivel te csak 13 vagy egyszerre 1et vehetsz csak be, tehát max napi 3!!
Hogyan kell a Saridon tablettát szedni?
Felnőttek egyszeri adagja 1-2 tabletta, 12-16 éveseké 1 tabletta. Szükség esetén az egyszeri adag 24 órán belül háromszor megismételhető.
A tablettát bőséges folyadékkal kell bevenni.
Mi a teendő túladagolás esetén?
Túladagolás esetén azonnal keresse fel a legközelebbi kórház sürgősségi osztályát vagy értesítse kezelőorvosát, mivel orvosi segítségre lehet szüksége.
Nagy mennyiségű tabletta bevételét követően akár 2-3 napig sem jelentkezhetnek a paracetamol túladagolás tünetei, bár az esetek többségében 24-48 óra alatt észlelni lehet a tüneteket: hányinger, hányás, étvágytalanság, sápadtság, hasi fájdalom. A túladagolás halálhoz vezető májkómát okozhat.
Sürgősen fejezd be a tabletta szedést!!!
Az algoflex és a saridon mindkettő fájdalom és lázcsillapító.
Ha beteg vagy, akkor ettől nem fogsz meggyógyulni, csak a tüneteket enyhíti. Ha holnap reggel fáj a fejed, akkor menj el orvoshoz.
Ha pedig nem fáj semmid, akkor ne vegyél be semmilyen fájdalom csillapítót.
Hosszú távon nagy adagok szedése káros is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!