Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez miért van? Már kicsit...

Ez miért van? Már kicsit kezdek fura lenni.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves leszek és még sosem gyújtottam rá DE! egyszerűen vonz a cselekvés, a minőségi ciginek mások szerint szaga van de én ha azt megérzem a hideg ráz hogy nem én szívom... persze az ilyen olcsó, minőségtelentől rosszul vagyok, de a szép dobozos, elegáns kinézetű vékony szálú női cigikért megőrülök.

Úgy érzem magamat mint aki éveket dohányzott majd letette és elvonási tüneteim vannak. Ki akarom próbálni de a társaságomban bevállalós csajnak ismernek, ha őket kérem meg és valami lesz( rosszullét, köhögés) tartok hogy majd évekig emlegetni fogják :( a szüleim pedig már attól is szívrohamot kapnak amikor kimondom a buli szót nem ha ilyenre kérném őket...

Mi van velem? miért érzem ezt a vágyat??

Volt már így valaki??

2013. jan. 15. 16:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

igen. detto ugyanez volt 14 évesen nagyon érdekelt a cigizés de sose akartam rászokni. viszont sokat mentem le szünetekben bezsélgetni a cigizökkel és akaratlanul is ugy éreztem hiányom van hisz ott álltam a füstben.

végül megkértem bnömet h menjünk a koli mögé és had probáéjam ki. nyilván fulsokoltam töle ö meg jokat nevetett de a legjobb barátnöm volt és nyilván nem kürtöli szét, na meg mindenki igy kezdi...

2013. jan. 15. 18:19
 2/21 anonim ***** válasza:
Érdekes én is így vagyok vele. Igaz, én már próbáltam és azt kell mondanom, hogy szar. Igaz amit mondanak, büdös, kellemetlen érzésem lesz tőle, kavarog a gyomrom és fáj a fejem... de mégis valami csábít. Szerencsémre viszont le tudom ezt küzdeni így sose szoktam rá:) Ha te is ezt érzed valószínű úgyis ki fogod próbálni, próbáld ki egy barátoddal. Az igaz barát nem nevet ki ha köhögsz, mert tudja hogy ő is köhögött az elsőnél:) De most szólok, hogy ez a "vágy" nem fog kielégülni ha egyszer kipróbálod, újra és újra kívánni fogod majd ami szép lassan vezet(het) a rászokáshoz.
2013. jan. 15. 22:23
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! :)

Igazából lehet hogy megszűnne, vagy lehet hogy pont azért vágyom rá mert nem szabad a hobbim miatt...sportolok és komolyan csinálom ezrét nem lenne szabad, de lehet hogy pont ezért vonz annyira.

2013. jan. 16. 15:57
 4/21 anonim ***** válasza:

én is pontosan így voltam vele 14 évesen, minden barátom dohányzott és egy idő után ki akartam próbálni... ki is próbáltam, egyáltalán nem fuldokoltam, sőtt tetszett...

szépen lassan rá is szoktam, 24 évesen jött elő az asztmám, 26 évesen pedig télen elkaptam egy megfázást, és olyan hörghurutos szövődményei lettek, hogy 3 hónapon át korházban feküdtem, teljesen legyengültem, persze közben cigiztem... 30 is elmúltam mire leszoktam, de akkor már mozogni alig bírtam, 180kg felett voltam. mikor leszoktam, a mozgásvágyam is visszatért, és 2 év alatt leadtam 110kg-t a mai napig átkozom azt az első szálat...

41/N

2013. jan. 22. 19:01
 5/21 anonim válasza:

Kis korom óta állandóan körülvett a cigifüst. A szüleim munkahelyén mindenhol lehetett dohányozni, de a büfé rész volt a legdurvább. Vágni lehetett a füstöt.

Majdnem minden nap ültem ott legalább egy órát. Szerettem a szagát, nem tudom én sem miért. 14 évesen gyújtottam rá először.

16l

2013. febr. 12. 21:54
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Igen lehet hogy velem is ez a gond hogy gyerekkorom óta körbevesznek a dohányosok.

Mióta kiírtam a kérdést ugyan ez az érzésem...

2013. febr. 13. 17:49
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azért vagy így mert tudat alatt kíváncsi vagy hogy milyen, úgy gondolod jólesne, előbb utóbb úgyis ki fogod próbálni, mivel sportolsz ezért hinném hogy rászoknál főleg ha van önuralmad, ha van rá egy mód próbáld kivárni a 18at. Nagykorúként próbáltam ki nem szoktam rá.
2013. febr. 13. 18:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Mikor szeretnéd kipróbálni kérdező?
2013. febr. 26. 16:36
 9/21 A kérdező kommentje:
kb. folyamatosan bennem van mióta kiírtam a kérdést :D
2013. márc. 1. 17:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad már?
2013. márc. 17. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!