Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Első cigi után mit éreztetek?...

Első cigi után mit éreztetek? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudatot.
2013. jan. 13. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Köhögtem tőle, azóta is szívom, egyetlen értelme az hogy a függőséget csökkentsd a cigi elszívásával, nem nyugtat meg mint ahogy sokan állítják, egy dohányosnak a stressz meg dekoncentráció a nikotinelvonásból adódik. Amúgy szeretek bagózni leszokni se akarok, de csak azért mert menő hülyeség rászoknod.
2013. jan. 13. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
12 évesen cigarettáztam először, nem azért mert menő volt, hanem éheztünk, anyukámnak nem volt állása, és sok problémám volt, és valamiben menekülni akartam, nem találtam segítséget. Furcsa volt, de nem lettem tőle rosszul, alig köhögtem. Többet nem is szívtam. Aztán kb. 15 évesen kezdtem "gyakrabban" cigarettázni, de akkor sem vált szokássá, csak néha néhány barátommal pár szálat. Most 18 éves vagyok, és most is ugyanígy vagyok, néha szívom, ha megkívánom, de nem zavar, ha nincs.
2013. jan. 13. 19:40
 4/8 anonim válasza:
100%
szédülést és hányingert
2013. jan. 19. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
köhögtem.még most is köhögök tőle,de csak ha bulizni megyek max akkor, nem tudom miért de akkor megkívánom. pedig nem vagyok rá szokva, lehet azért mert elég dohányos családból származom ,és nem csak cigi függők vannak a családban.
2013. jan. 25. 23:13
 6/8 Eden123 ***** válasza:
100%
meg mondom az igazat semmit nem éreztem!!!!Viszont cigizek azota
2013. jan. 27. 17:22
 7/8 anonim válasza:
azt hittem megfulladok ugy köhögtem még a könnyem is kifojt..xD
2013. febr. 7. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már szinte a végére értem, elkezdtem erősen szédülni, nem bírtam a fejem az asztalról felemelni, zsibbadtak a kezeim és mindent kihánytam, amit előtte ettem. Nem fogok többet cigizni :)
2014. jún. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!