Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet hogy 4 év dohányzás...

Hogy lehet hogy 4 év dohányzás után nem hiányzik a cigi?

Figyelt kérdés
4 napja nem gyújtottam rá (ez a 2. leszokási kísérletem..), és egyáltalán nem érzem azt hogy kattognék egy szál cigi után... minimálisan se. Holott amikor rendesen cigiztem még, már reggel ideges voltam ha nem jutottam cigihez. Napi fél dobozzal szívtam. Amúgy nagyon is örülök ennek a jelenségnek, csak nagyon furcsállom! :D

2013. jan. 10. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Most akkor 4 év, vagy 4 nap?
2013. jan. 10. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja, hogy 4 évig dohányoztál, és 4 napja már nem.. megfejtettem :)

Mázlista vagy!

2013. jan. 11. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
4 év dohányzás nem sok idő. Apám 9 éves kora óta cigizik (tényleg) és mégis le tudta rakni 60 éves fejjel egyik napról a másikra.
2013. jan. 11. 00:00
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem találjátok furcsának, hogy egyáltalán nem hiányzik? Magamon is tapasztaltam, hogy a hiányában feszültebb vagyok és ott volt az érzés hogy b*szki most de el szívnék egy szál cigit... és már 1x megpróbáltam leszokni de 2nap után feladtam :D Most meg előre féltem, hogy egy szenvedés lesz és nézem a napokat ahogy telik és még mindig semmi. Amúgy tudom hogy 4 év nem sok, de számomra elfogadhatatlanul drága lett + a csúcson kell abbahagyni. :D lehet tényleg mázlista vagyok.. xD
2013. jan. 11. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nem nem tartom furcsának. Én is évekig dohányoztam de mikor megtudtam hogy terhes vagyok azonnal leraktam. Azóta eltelt 3 hónap és egyáltalán nem hiányzik. Nem értem miért probléma neked, hogy jól reagálsz a leszokásra. Ha a fordítottja történne akkor meg azért írnál ki kérdést?
2013. jan. 11. 02:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Neheze még csak most jön...
2013. jan. 12. 15:35
 7/8 anonim válasza:
6 év után tettem le a bagót. Most 2 hónapja. Egyáltalán nem hiányzik, csak az első hónap után elkezdtem megőrülni az édességért O.o Remélem nem tart már sokáig, mert a végén akkora leszek, mint egy borjúfóka xD
2013. jan. 14. 10:50
 8/8 A kérdező kommentje:
02:22es: kíváncsiság. ha zavar, hát így jártál. :)
2013. jan. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!