Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hányadik doboz cigi után nem...

Hányadik doboz cigi után nem éreztetek semmi olyat, hogy szédülnétek vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább ne cigizz, ha nem bírod. Nem leszel tőle nagyfiú/nagylány.
2010. máj. 25. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:

én az első szál után sem éreztem, és azóta se soha, kb egy éve cigizek. mondjuk én slimet szívok..

19N

2010. máj. 25. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha gyorsan szívod akkor az első száltól ;)
2010. máj. 25. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szédülsz tőle (meg egyébként is) inkább hagyd a fenébe. Baromi könnyű rászokni, és még nehezebb leszokni. Most örülnék annak, ha anno szédültem volna tőle, akkor most nem bagóznék, amiért már útálom magam. Semmivel nem leszel több, jobb, ha bagózol, csak büdös, és sokba kerül.
2010. máj. 25. 18:15
 5/9 anonim válasza:
szerintem ez eléggé ember függő, én kék multival kezdtem sztem erős volt de volt vagy 3 hónap mire megszoktam. de mostmár bánom :)
2010. máj. 25. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Lassan egy éve cigizek, mostanában naponta, de nem vagyok rászokva, és még most is be szoktam tőle néha szédülni. Szerintem ez nem attól függ, hogy mióta bagózol.
2010. máj. 27. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
körülbelül 2 éve cigizek és valamikor most is rám jön a szédülés, ha gyorsan szívom vagy nagyokat. Vagy ha kihagyok egy-két napot mert nincs pénzem cigire.. és utána rágyújtok akkor is.
2010. máj. 27. 23:43
 8/9 anonim válasza:
addig jó amig szédülsz tőle mert akkor még nem szoktál rá! Iszonyú nehéz leszokni!!! Inkább csak kocázz,(ne tüdőzd le) ha már muszáj...
2010. jún. 1. 12:33
 9/9 anonim válasza:

Azert erzed hogy szedulsz, mert a nikotin blokkolja az idegrendszeredet osszekoto kis receptorokat, ergo kevesebb ingert erzel, mint ami valaojaban er. Maga ez a dolog hogy kevesebb inger valami hatasara, az idegrendszer szamara egy pozitiv dolog, es ezert kell neki ujra meg ujra, hogy a "megszokott" ingerkuszob alatt maradjanak az ingerek.

Erdekelne hany %-a az embereknek kepes arra, hogy leszokjon. Kb 200 ismerosombol 3at ismerek akinek sikerult. Persze remelem tobb is van :)

A valasz amugy elvileg akkor ha jo gyorsan elszivsz egy cigit ugy, hogy elotte mar jo ideje nem cigiztel!

2010. jún. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!