Mennyi ido után éreztétek hogy már nem kell a cigi?
Figyelt kérdés
ugy értem mikor leszoktatok, mennyi ido utan éreztétek hogy már nemakartok rágyujtani?2010. okt. 30. 23:58
1/5 anonim válasza:
En csak 3 evig cigiztem, 4 eve szoktam le, de amikor unatkozom, meg mindig eszembe jut, hogy milyen kiraly lenne most ragyujtani, jo nagyokat beleszivni es fustkarikakat fujni:)))) Uhhhh, most hogy igy belegondolok....
2/5 anonim válasza:
nyáron egy fesztivál után. 2 hónapig bírtam. de jóvolt
3/5 anonim válasza:
Egyéne válogatja.
Van olyan ismerősöm aki gyomorrákos lett,letette a cigit 5 évre és most ujra cigizik,a másik tüdőrákos,hiába küzd nem tudja letenni ennek ellenére sem.Nekem Crohn-Copd van,minden nap ugy fekszem le h holnaptol nem!De nem megy...
Azt olvastam egy dohányos sosem tud teljesen leszokni,mert az agya ugy elraktározta ezt a dolgot hogy azt nem lehet kiirtani.Én egyszer tudtam leszokni,amikor olyan beteg lettem h 1 hétig nem tudtam felkelni szó szerint,de az alatt az 1 hét alatt anyira kitisztultam,hogy 2 hónapig nem is cigiztem.Persze kivántam,de nem olyan erősen h ne tudjak ellenállni.Sajnos a piázás visszahozta a bulik alkalmával,mert olyankor nem volt kontroll :(
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,sajnos nekem se megy leszokni,multkor birtam 1 honapig,maga volt a pokol egy ideg voltam,es allandoan ra gondoltam...
2010. nov. 1. 07:47
5/5 anonim válasza:
Sose. Nem jutottam el hosszú évek alatt sem oda hogy azt mondjam már nem kívánom és soha nem gyújtanék többet rá. Nem gyújtok már rá de ez akkor is mindig küzdelem marad. Nagyon igaz az hogy egy függőségből sosem lehet kigyógyulni, legfeljebb erővel, kitartással "tiszta" maradni. Vagyis nem szabad elkezdni, én mindenkinek ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!