A leszokással járó elvonási tünetek mik lehetnek?
Figyelt kérdés
Már 2 napja nem cigizem(tudom nem nagy idő),de elég rosszul viselem. Szédelgek,és nagyon rossz a közérzetem!Ezek elvonási tünetek lehetnek? Nálatok is előfordult ilyen? Ha igen,meddig tartott?2009. aug. 25. 13:51
1/6 anonim válasza:
bárkinél van tünet, és a leszokási idő is más mivel nem mindenki cigizik 1 forma ideje, még lehet idegesség is.
2/6 anonim válasza:
1 hétig biztos, rosszabb esetben 2 hétig, de az első hét a legrosszabb. 1 hét után már egyre elviselhetőbb.
3/6 anonim válasza:
én 12 napja nem cigizek!az első 8 nap tök simán ment,már örültem is h ilyen könnyen megy!na de aztán...!szédülés,idegesség!ma/12.nap/,volt a legrosszabb!reggel olyan depressziós lettem h az nem is igaz!remegtem mint a kocsonya,boltba nem mertem lemenni olyan rosszul lettem!szédültem,kerülgetett a sírógörcs!és még sorolhatnám!rettenetes!és én is azt hittem h az elsó pár nap a legrosszabb!de nem!sőt...munkatársnőm mondta aki már ezen túlvan,hogy 2-3 hónap után még rosszabb lesz,mert akkor fogja csak igazán hiányolni a szerevezetem a nikotint!tehát felköthetjük a gatyánkat!nem tudom h én bírni fogom e!?amúgy 13 évig cigiztem,napi 1,másfél dobozzal!
4/6 anonim válasza:
Én 1 éve, és 8 hónapja nem dohányzom.Előtte 21 évig napi másfél dobozzal.Egyik napról a másikra szoktam le, nem voltak elvonási tüneteim.Ha a fejedben rendet teszel, akkor az elvonási tünetek is megszünnek majd.Ne gondolj rá, kösd le magad.Nem zavart az sem hogy első naptól a kollégák az arcomba fujták a füstöt, viszont az volt nehéz amikor egyedül voltam itthon, és nem volt tenni valóm, csak néztem a tévét, és gépeztem.
5/6 anonim válasza:
3 hónapja nem cigizek. Nekem volt: Idegesség, dühroham, nagy étvágy, álmatlanság egy pár napig, aztán amikor már tudtam aludni akkor azt álmodtam hogy cigizek, türelmetlenség.
Ezek még néha-néha visszajönnek, de már nem vészes. Tudok már vízipipázni is úgy hogy nem kezdem el kívánni a cigit.
Kitartás, csomó pénzed lesz és a szexet is jobban bírod majd :) hali
6/6 anonim válasza:
Én két hónapja nem cigizem! Nekem is hasonló tüneteim voltak: szédelgés, idegesség. A kezem mondjuk nem remegett, de ha eszembe jutott, hogy elszívok egy cigit, akkor helyette ettem valami finomat! :D Mivel direkt a leszokás és a megváltozott anyagcsere miatt tornázni kezdtem a leszokással egyidejűleg, ez segített és semmit nem híztam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!