Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány napig jelentkeznek...

Hány napig jelentkeznek nikotin elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Már három napja nem cigizek de valami iszonyat sz@r. Dekoncentrált vagyok, fáradékony, pánikolok, légszomjam van , és csak alkohollal tudom a feszkót oldani... Az alkohol csak így a harmadik nap estéjén jött be a képbe. Minél régebb óta tart az elvonás annál rosszabb.... Mit tegyek? Folyton csak a cigire tudok gondolni....
2011. júl. 15. 21:36
1 2
 1/19 anonim válasza:
13%
Életed végéig!
2011. júl. 15. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, olyan nekem ég nem volt, pedig cigiztem.
2011. júl. 15. 22:10
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Amíg el nem döntöd, hogy nem hiányzik és nem örülsz teljes szívedből hogy megszabadultál a büdös bagótól. És teljesen biztosnak kell lenned, hogy soha többé nem fogsz cigizni. Amint megfordul a fejedben hogy talán mégis rágyújtanál, fene megette.
2011. júl. 15. 22:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Menni fog, csak így tovább. Bicajozz kondizz fuss, ússzál , játszál a gépen, gitározz foglald le magadat, menni fog ügyes vagy, ennél csak jobb lesz, te vagy az erősebb, te fogsz kikerülni győztesként ebből. Meg fogod csinálni.

Mindenki aki elolvasta a hozzászólásodat szurkol neked, veled vagyunk, bíztatunk menni fog hajrá, király hogy belevágtál csak így tovább:) Amúgy pár nap után biztos jobb lesz, ha ezt kibírod nincs többé függőség, újra saját magad ura leszel hajrá!

2011. júl. 15. 23:34
 5/19 A kérdező kommentje:
A gitár sokkal unalmasabb dolog mint hinnétek.... Egyébként kösz a biztatás halál aranyos volt. :D Mint valami rossz reklámban.... :D De komolyan értékelem a szándékot. Mindig is le akartam írni ezt, de sose mertem, mert nem igazán vagyok ilyen beállítottságú ember: Az Isten áldjon meg benneteket a jóságotokért! De olyan jó ezt leírni. :D
2011. júl. 16. 01:21
 6/19 anonim válasza:
Most perpill én is sza*kodok a cigivel. Egyik pillanatban tökteliefo*om másikba meg kattogok mint állat. Ez1ilyen. De én magamon is úgy vettem észre, minden rajtad múlik. Ahogy az agyadban eldöntöd, nyilvánvaló ha mindig azon gondolkozolo hogy rágyújts nem fog elmúlni . De ha felfogod hogy kirohadnak a benzoltól a fogaid, tökgáz sárgák lesznek, fehér lesz a nyelved, büdös lesz a pofád , szétb*sza a szájhigiénés bio háztartásod, szürke fakó ráncos szottyadt lesz a bőröd, petthyüdt lesz a tested, viszeres a lábad, zsíros és vékony a hajad, a csajoknak több lesz a férfihormoja amúgy...kebvesebb a női. és un so eiter:)
2011. júl. 16. 02:13
 7/19 anonim ***** válasza:

2 napja tudtam meg hogy az apukám tüdőrákos. Akkor elhatároztam: VÉGE. Hajrá mindenkinek?

Ti egyből leraktátok, vagy 1 szálat még azért elszívtok naponta?

2011. júl. 16. 09:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy unalmas dolog a gitár, de amikor egy számot renedesen szépen el tudsz játszani, akkor van pozitív élmény, ami segít megerősíteni, hogy legyen önbizalmad, hogy igen ügyes vagyok, ügyes voltam én vagyok az erősebb.

Sok sikert ! Ne add fel, a nehezén túl vagy:)

Bízz magadba, hogy menni fog, mert igenis menni fog szerintem és csá. Nem adhatod fel akkor nagyon szomorú lennél, mindenki veled van és szurkol azért hogy neked összejöjjön.

Szurkol minden fórumot olvasó neked ezerrel, menni fog!!!!:)

2011. júl. 16. 10:41
 9/19 anonim ***** válasza:

Mutasd meg hogy meg lehet csinálni:)

Pár nap és jobb lesz, te vagy az erősebb:)

2011. júl. 16. 10:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Én most próbálok leszokni :D Ma még 1 szálat szivtam el,az is egy 1 milis multifilter volt.. leggyengébb.. de már nagyon nem birtam magammal, most valamelyest jó :D
2011. júl. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!