Hány napig jelentkeznek nikotin elvonási tünetek?
Figyelt kérdés
Már három napja nem cigizek de valami iszonyat sz@r. Dekoncentrált vagyok, fáradékony, pánikolok, légszomjam van , és csak alkohollal tudom a feszkót oldani... Az alkohol csak így a harmadik nap estéjén jött be a képbe. Minél régebb óta tart az elvonás annál rosszabb.... Mit tegyek? Folyton csak a cigire tudok gondolni....2011. júl. 15. 21:36
11/19 anonim válasza:
Sok sikert! Menni fog, te vagy az erősebb:)
12/19 anonim válasza:
Egy könyvben olvastam, hogy 3 hétig ha valaki kibírja, akkor utána már nincs elvonási tünet.
L/17
13/19 anonim válasza:
A kérdésre, hogy hány napig jelentkeznek nikotin elvonási tünetek, az mindig attól függ, hogy mennyi ideje dohányoztál. Én kb 35 évig szívtam, 4-ik éve hagytam abba, és néha még mindig rágyújtanék, főleg kávé után. Ha 3 napja nem cigizel, azt javaslom folytasd tovább, de a hiányt ne alkohollal pótold, mert akkor cseberből vederbe esel. Nem tudom, mennyi idő óta dohányzol, de azt látom, hogy van akaratod. Csak így tovább, minden nap, amikor nem gyújtasz rá, egy újabb győzelem. Meglátod, hogy egy hónap múlva már egészen másképpen fogod magad érezni. A szaglásod visszanyered reggelente nem köhögsz, szabadabban lélegzel, jobban érzed az ételek ízét stb. Valamivel foglald le magad, járj kirándulni, olvass stb. Én őszintén drukkolok neked.
14/19 anonim válasza:
Még azt hozzáteszem, hogy ha elhatároztad magad, akkor még próbaképpen se akarj rágyújtani, mert akkor ott vagy, ahol a part szakad, és kezdheted elölről. Tapasztalatból mondom.
15/19 A kérdező kommentje:
Kb négy évig dohányoztam, az utolsó 6-7 hónapban csak egy két szálat naponta, illetve volt, hogy becsúszott 3-4 is. Előtte megvolt a napi egy doboz cigi is.... Amúgy már az ötödik nap asszem ha nem a hatodik.
2011. júl. 17. 14:16
16/19 anonim válasza:
Ügyes vagy ! Grat! Csak így tovább! Mindenki szurkol neked!
17/19 A kérdező kommentje:
Drága student, komolyan kezdem azt hinni, hogy itt csak te vagy a szurkoló. A többiek maximum lojalitásukat fejezik ki... Értékelem a jószándékodat de nem kell minden harmadik hozzászólás után csakígytovábbozni. :D
2011. júl. 18. 01:18
18/19 anonim válasza:
az első 2 hét a legrosszabb.Hamár 1 hónap eltelik akkor nyugodt leszel.Csak el kell döntened hogy nem kell a cigi nem cigizel és ha akarod írd le az okait hogy miért is. PL mire milyen káros hatással van..olvasgass neten:)
Nekem is szar volt az első pár napba de már jó:)L19
19/19 bolda válasza:
Szia! nekem úgy sikerült leszoknom,hogy amíg próbáltam leszokni,mindíg visszaestem..
Aztán egyszer csak elegem lett a leszokásból és elfogadtam,hogy ha nem is túl sokat de dohányzom.
Nemsokkal ezután magától eljött a pillanat hogy elengedjem a cigit..azóta sem dohányzom.
A meditáció rengeteget segített! Próbáld ki!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!