Hogy érhetném el azt, hogy a dohányzásról való leszokás után ne hízzak meg?
Figyelt kérdés
Már 2 hete nem dohányzom és szeretnék teljesen leszokni, eltökélt szándékom. Csak én egy fiatal, csinos (52 kg-os, 164 cm) hölgy vagyok és így tökéletesen megvagyok elégedve magammal. Viszont rettegek, hogy a leszokás miatt hízni fogok! (Pár kg nem akadály, csak drasztikusan nem...)Milyen tippek vannak?2007. szept. 4. 13:06
1/9 anonim válasza:
pfff ez hülyeség h aki leszokik az meghízik!!!
alkattol függ az egész!én napi 1 dobozt szívtam meg mégtöbbet és letuttam szokni a cigirol tapasz nélkül is csak
ero kell hozzá mondom alkattol függ és én egy kilot sem híztam
üdv : bullet
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne az evéssel helyettesítsd a nikotin utáni vágyadat és akkor nem fogsz hízni. Nehéz lesz, de próbáld meg mondjuk elkezdeni a tornázást, és talán még a cigit sem fogod annyira kívánni egy kiadós edzés után.
4/9 anonim válasza:
ÉN A SÁRGARÉPA RÁGCSÁLÁSRA ESKÜSZÜM.NA MEG A MEGSZOKOTT DOLGOKTÓL EL KELL TÉRNI PL:KAJA UTÁN RÁGYÚJTOK VAGY BULIZÁSKOR VAGY MEGYEK AZ UTCÁN ÉS UNATKOZOK.
5/9 anonim válasza:
MIÉRT SZÁMÍT HA PICIT HÍZOL. NEKED FONTOSABB AZ HOGY PICIT KEREKEBB LESZEL MINT AZ EGÉSZSÉGED????? EGYÉBKÉNT ÉN EGY DEKÁT NEM HÍZTAM. SOKAN CSAK ARRA FOGJÁK.
6/9 anonim válasza:
valoszinüleg mivel eddig volt valami a szádba ha unatkoztál most is kell valami de nem lehet a cigi ezért kaja után fogsz nyulni. ha már igy van akkor gyümölcsöt, zöldséget egyél az legalább egészséges és nem hizlal
7/9 anonim válasza:
szerintem ez egyénenként különböző. én nem ettem sem többet sem mást és mégis híztam 5 kilót 2-3 hónap alatt.ami viszont meglepő fél év alatt el is tűnt pedig nem tettem érte semmit.
9/9 anonim válasza:
A cigaretta letétele akaraterő kérdése, nem szabad egy akármilyen csodaszertől javulást várni. Idő kell ahhoz, hogy a szervezet elfogadja a nikotin hiányát, ezt fel kell dolgoznia. Dohányzás helyett sportolj, olvass, esetleg keress egy hobbit, és tereld el a figyelmedet a dohányzásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!